S-a aflat ce avea, de fapt, regretatul designer Răzvan Ciobanu în corp! Ce au găsit medicii în sânge

S-a aflat ce avea în sânge Răzvan Ciobanu în ziua decesului. Noi informații în dosarul morții celebrului designer.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Noi informații în dosarul regretatului designer Răzvan Ciobanu. S-a aflat acum ce au găsit medicii în corpul designerului. Din informațiile oferite, Răzvan Ciobanu ar fi consumat trei substanțe, una dintre acestea fiind cocaină.

  „Au fost mai multe etape pana acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost gasite mai multe substante pozitive. Acum, etapa urmatoare este ca fiecare dintre aceste substante sa fie luate in parte si analizate, determinate cantitativ, de doua instrumente. Dupa ce se va stabili cantitatea fiecarei substante din cele care au iesit pozitive, raportul va arata si cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut sa aiba asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigatii Adina Anghelescu, pentru Antena 3.

  Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

  Citeste si: Cutremurător! Cine este tânărul din Arad care s-a sinucis live pe Facebook și de ce a facut-o?

  Citeste si: S-au încins spiritele la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă a gonit-o pe Bianca din casă cu țipete: ”Morticia, pleacă de aici! Moaște”

  Citeste si: Horror! Mâna unui copil de doi ani a fost blocată între scările rulante într-un complex comercial! A zbierat de durere! Mama lui, întinsă pe jos, implorând după ajutor

  O altă persoană a fost audiată în cazul morții lui Răzvan Ciobanu

  Este vorba despre Dragoș Crăiță, un alt prieten de-ai designerului Răzvan Ciobanu. Tânărul a mers pe 1 iulie la Poliția Constanța pentru a da o declarație. De asemenea, nici Laura Vicol nu a lipsit de la Poliția Constanța, acolo unde a cerut probe și audieri.

  "A fost prezent unul dintre apropiaţii lui Răzvan Ciobanu, Dragoş Crăiţă. Erau prieteni. Avocata lui a spus că erau doar prieteni, iar clientul ei a fost chemat la poliţie doar ca martor în dosar, nu a fost citat ca inculpat. De asmenea, aceasta a declarat că nu s-a vorbit despre droguri în dosarul respectiv", a spus reporterul Antena 3.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Citește și:

  Mama Ioanei Condea, sfâșiată de durere, la șase luni după moartea tinerei mutilată și băgată în comă de un proxenet în Germania

  E uluitor cu ce se ocupă acum Marcel Toader: "Nu mi-e frică de munca fizică"

  O mai ții minte pe ”Sclava Isaura”? Cum arată acum actrița, la 62 de ani, și cu ce se ocupă

  S-au încins spiritele la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă a gonit-o pe Bianca din casă cu țipete: ”Morticia, pleacă de aici! Moaște”

  Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 30 septembrie. Vezi emisiunea Online

  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Cookies