Stiri

S-a aflat! Ce făcea acolo tânărul găsit mort în tunelul dintre două staţii de metrou din Bucureşti

Au apărut noi detalii în cazul băiatului găsit mort în tunelul de la metrou.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


S-a aflat! Ce făcea acolo tânărul găsit mort în tunelul dintre două staţii de metrou din Bucureşti icon photo
 
O descoperire şocantă a fost făcută joi seara în tunelul dintre staţiile de merou Pantelimon şi Republica. Cadavrul unui tânăr de 18 ani a ridicat suspiciunea anchetatorilor care nu ştiau dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o crimă. În momentul în care tânărul a fost lovit din plin de tren, el se afla în tunel, la 200 de metri distanţă de peron. 
 
S-a aflat! Ce făcea acolo tânărul găsit mort în tunelul dintre două staţii de metrou din Bucureşti
 
Anchetatorii au aflat că a fost vorba de un accident cauzat de inconştienţa băiatului. El coborâse din tren la staţia Pantelimon şi voia să meargă pe jos, prin tunel, spre staţia Republica. Motivul pentru care a făcut acest gest este încă necunoscut. Trupul neînsufleţit se află în aceste momente la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. 
 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune