Stiri

S-a aflat identitatea gravidei sinucigase care s-a aruncat in fata trenului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a aflat identitatea gravidei sinucigase care s-a aruncat in fata trenului
Gravida care si-a pus capat zilelor, impreuna cu cele trei fetite ale sale, joi la orele pranzului, a socat o tara intreaga.

Potrivit ultimelor informatii, Alexandra Braustea era casatorita si se confrunta cu mai multe probleme in casnicie. Alaturi de sotul ei, ea mai avea trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani. Cele trei fetite au pierit, odata cu mama lor, sub sinele de tren.


Femeia era insarcinata cu cel de-al patrulea copil, iar in prezent nu era lucra nicaieri.
"Nu lucra nicăieri, stă în Ferentari. Acum un minut am auzit. Poate, ferească Dumnezeu, e altcineva (n.r. vinovatul). Este sora mea, o cheamă Alexandra Nedelcu”, a declarat fratele victimei la un post de televiziune.

Mai mult, se pare ca Alexandra nu isi dorea cea de-a patra sarcina.

”La început, când s-au cunoscut, nu au fost de acord părinţii ei. Era mai tăcută. Vorbea doar cu noi. Era mai timidă, ruşinoasă. (...) Era însărcinată. Ce ştiu de la fratele meu, acum vreo lună de zile m-a rugat să îl împrumut cu nişte bani. Nu voia să mai facă un copil. Nu am avut bani atunci să îl ajut. Şi a spus atunci, uite, Robert, din cauza ta trebuie să lăsăm şi copilul asta. Oricum, aşa vrut Dumnezeu”, a mai spus presei cumnatul femeii.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune