Vedete

S-a decis cine urmeaza sa incaseze banii proveniti din difuzarea melodiilor Denisei Raducu

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


S-a decis cine urmeaza sa incaseze banii proveniti din difuzarea melodiilor Denisei Raducuicon photo
 
Adelina, sora regretatei Denisa Raducu, este cea care va incasa de acum banii proveniti din difuzarea melodiilor artistei. Fratii Peste au luptat si ei pentru drepturile de autor, insa Adelina este cea care le-a castigat, iar acum apare in scriptele CREDIDAM drept mostenitoarea surorii sale. 
 
Dupa moartea Denisei Raducu, la doar 27 de ani, Adelina este cea care a mostenit apartamentul surorii sale, dar si un automobil. In timp ce mama regretatei artiste a ramas cu o casa pe care Denisa o construia. Geta Dovleac a terminat acum constructia locuintei. 
 
 
„Acum, mama Denisei s-a apucat sa mearga inainte cu constructia casei, pe care fiica i-a lasat-o mostenire. Cand a murit fata era construit doar parterul, acum am vazut ca sunt meseriasi acolo si au facut deja etajul intai, plus acoperisul. Intreaga lucrare a inceput in anul 2003-2004, atunci cand parintii ei s-au despartit, iar Florin, unchiul ei, care i-a fost si impresar, s-a gandit sa o ajute sa aiba casa ei, sa nu mai stea pe la bunici (…) Familia o sa ii dea de pomana peste o luna! O sa fie facuta o masa traditionala, cu sarmale, friptura, salata, dulciuri cum face toata lumea”, a povestit un apropiat al familiei la inceputul anului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune