S-a găsit tratamentul pentru coronavirus. De unde poate fi procurat. News alert

S-a găsit leacul pentru temutul Coronavirus, care a declanșat stare de alertă și în România. Oficialii chinezi au transmis recent că au serul pentru tratarea COVID19

Distribuie pe:

Autor: D.A.

S-a găsit tratamentul pentru coronavirus. De unde poate fi procurat


In articol:

Reprezentanţii China National Biotec Group Company au anunțat că folosesc cu succes un ser anti-COVID 19 pentru tratarea bolnavilor care manifestă cele mai grave forme de Coronavirus, anunță evz.ro. Informaţiile au fost confirmate și de oficialii gurvenamentali chinezi.

Tratamentul trebuie adus din China. Cât vor dura procedurile?

Folosirea respectivului ser în Europa și pe alte continente afectate de coronavirus ar putea fi îngreunată de procedurile de autorizare.

Citeste si: Alarmă de coronavirus la Guvern! Clasa politică din România, în alertă

În prezent, peste 80% dintre cazuri sunt cu forme ușoare, iar mulţi pacienţi s-au vindecat de la sine. Aceștia au eliminat virusul din organism bazându-se pe producția proprie de anticorpi. Studiile au arătat că după o perioadă de aproximativ două săptămâni victimele sunt vindecate. Tocmai acești anticorpi au reușit să îi lumineze pe chinezi,  care au reuşit să dezvolte serul care dă rezultate în prezent.

Citeste si: BREAKING NEWS! Gabriela Firea cere închiderea școlilor. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp

Cum a fost descoperit tratamentul

„Persoanele vindecate donează sânge, iar medicii separă plasma de eritrocite și o injectează pacienților cu forme mai grave de boală. Mai departe, anticorpii aflați în serul „donat” anihilează virusul din sânge, ajutând organismul să reziste până apare secreția proprie de anticorpi, sau chiar elimină COVID în lipsa acesteia (cum se întâmplă la imunodepresați, transplantați etc).

Citeste si: Curs valutar 9 martie. Euro a atins un prag istoric. Breaking News

Folosirea plasmei de la pacienți vindecați va fi dificilă în Occident, din cauza limitărilor legale și birocratice: sunt necesare teste, aprobări, mecanisme de verificare pentru a preveni răspândirea altor infecții virale, prin injectarea de produse biologice recoltate de la pacienți”.

Citeste si: Nopți cu scandal între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Poliția a intervenit. Ce spune mama vedetei TV

Mai multe ţări au implementat sau implementează măsurile de carantină pentru a preveni răspândirea Coronavirusului.

La nivel mondial au fost raportate 100.000 cazuri şi peste 3.400 decese din cauza C19.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate