S-a modificat legea. Nu mai e de joacă. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință

Mare atenție dacă doriți să faceți petreceri grandioase în propria locuință! Legea s-a schimbat, iar sancțiunile sunt drastice.

Toți românii trebuie să știe asta. S-a modificat legea. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință
Autor: O.N.

In articol:

Toți românii trebuie să știe asta. S-a modificat legea. Amenzi usturătoare dacă faci acest lucru în propria locuință
politie

Petrecăreții pot lua de acum amenzi usturătoare sau pot chiar să fie trimiși să facă muncă în folosul comunităţii. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, asta se întâmplă în cazul în care o persoană îşi deranjeză vecinii, iar aceştia din urmă anunţă Poliţia pe motiv că orele de odihnă nu sunt respectate.

S-au dublat amenzile. Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă faci gălăgie în bloc

Toți românii trebuie să știe că legea s-a schimbat, iar amenzile s-au dublat. O astfel de amendă ajunge acum până la 3.000 de lei, dacă vecinii se plâng la autorităţi că nu au fost respectate orele de odihnă şi este gălăgie în bloc, scrie  Impact.ro.

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Astfel, după ce Legea 61/1991 a suferit modificări și completări, la art. 2, pct. 26), este menționat faptul că „tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00 și 13.00-14.00, de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare

alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora să fie sancționată cu 500-1500 de lei. Astăzi însă, după modificare, suma variază de la 2000-3000 de lei”.

Citeste si: Costin Mărculescu: reconstituirea ultimelor zile din viață! E dramatic ce a trăit actorul

Citeste si: Ilie Dumitrescu investește pe piața hotelieră! Fostul mare fotbalist își construiește un hotel de fițe în pădurea Băneasa!

Citeste si: Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

În plus, pentru cei neînţelegători, care repetă această faptă într-un interval de 24 de ore, ei pot fi pedepsiţi cu o amendă mai mare, ori cu muncă în folosul comunităţii, se mai arată în legea amintită. Mai exact, poate fi vorba despre amendă de la 2.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 70-120 de ore de activități în folosul comunității ori amendă de la 3.000 lei la 6.000 lei sau prestarea a 100-150 de ore de activități în folosul comunității.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi imagini de la botezul lui Dominic! Surpriza delicioasă a serii: primul tort al lui Dominic

Adelina Pestrițu, din nou însărcinată? Bruneta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Bianca Drăgușanu și-a mai făcut două tatuaje! Primele imagini cu mesajul pe care și l-a scris pe antebraț

Profesoară din Iași care a corectat lucrările de la Evaluarea Națională, confirmată cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact

ARMATA VA FI OBLIGATORIE! Anunțul care a pus toată lumea pe jar. Este informația momentului

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

De ce NU NE MERGE BINE economic? ECOLOGISMUL crește INFLAȚIA!

Bianca Drăgușanu și-a mai făcut două tatuaje! Primele imagini cu mesajul pe care și l-a scris pe antebraț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies