S-a prăbușit ”bombardierul”! Accident cumplit pentru ”Spaima Poliției”? Anunț cumplit făcut de cel care amenința polițiștii din sectorul 5

Cătălin Geolgău, susține prietenul lui cel mai bun, un alt ”bombardier” de mare angajament, Gabriel Terry, a avut un cumplit accident de circulație.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Prietenia dintre ”Bombardierii” Cătălin Geolgău, cel care a făcut să tremure cinci polițiști în fața lui, și Gabriel Terry, cel care i-a amenințat pe polițiștii din Ferentari că vor avea de plătit după intervențiile făcute în forță împotriva amicilor lui, este una de notorietate prin zona lor de baștină. Doar că, pare-se, amiciția lor este pe muchie de cuțit, fiind posibil chiar să se vorbească despre ea la trecut.

Citeste si: După ce Spartacus, Idolul Femeilor, a fost caftit de Poliție, prietenii lui jură răzbunarea! ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, îi cere ajutorul lui Nicolae Ceaușescu în pandemia de coronavirus: “Tată, salvează-ne, că mizeriile astea ne-au arestat la domiciliu fară fapte”

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști, a luat foc când a văzut filmarea cu agentul care îl lovește în stradă pe un delicvent: “Dacă era copilul vostru? Să îl bată un dobitoc ca ăsta?”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Nu de altceva, dar Gabriel Terry a anunțat, târziu în noapte, că amicul lui, periculosul Cătălin Geogău a avut un accident de circulație cumplit. ”Nu pot să cred, fratele meu, Geolgău Cătălin! Fii tare, cum te știu eu”, a fost postarea care a pus pe jar toți bombardierii din sectorul 5, comentariile la respectiva postare care are și câteva fotografii cu mașina lui Cătălin Geolgău făcută praf fiind de-a dreptul elocvente.

 

UPDATE: Se pare că, din fericire, ”bombardierul” Cătălin Geolgău a fost doar victima unor farse piuse la cale de niște amici de-ai săi . ”Îmi cer scuze ca v-am dezamăgit ca nu este adevărat cu accidentul, v-ați bucurat degeaba”, a notat cel care a făcut farsa. Mai mult, și Cătălin Geolgău a reacționat: ”Fraților, nu e nimic adevărat cu accidentul, un prieten a făcut o glumă proastă”.

El a postat o fotografie cu Armata pe străzile din București, observând, într-un detaliu, că un militar aflat pe un TAB a fost surprins ațipit, cu capul aplecat în lateral. „Odihniți-vă bine, că noi avem echipe de bombardieri!”, a scris Cătălin Geolgău.

Cel care a anunțat accidentul lui Cătălin Geolgău i-a amenințat pe polițiști

Gabriel Terry, pe numele lui de dur, promite că se va ocupa personal de polițiștii care i-au bătut prietenii. Și nu, nu e speriat să îi înjure pe respectivii, limbajul folosit fiind, probabil, suficient pentru ca organele atât de înjurate să meargă să îl caute. Printre altele, preciza durul din sectorul 5 în timp ce, precaut, se tot uita să nu fie văzut de prea multă lume în timp ce spală pe jos, verbal, cu polițiștii, explică că probabil ura organelor de ordine asupra lui și a tovarișilor lui, cu toții ”bombardieri”, este generată de faptul că... ei arată bine, merg la sală, se îmbracă ca șmecherii... Iar promisiunea de la finalul înregistrării este una cât se poate de serioasă, mai ales că ”Răzbunătorul” se jură chiar pe familia lui: ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”.

Galerie foto 
Citește și:

Loredana Chivu, de urgenţă la spital, a fost pusă pe perfuzii

Emily Burghelea, noi detalii despre nuntă! Iată cum va arăta rochia de mireasă a fostei asistente tv

Fără precedent! CTP, jignit și înjurat de un alt jurnalist: „Ai ratat să fii Vacă. Ești doar bou!”. De la ce a pornit scandalul

Polițistul Marian Godină, suspect de COVID! A intrat în izolare: ”Nu am niciun simptom”

Tily Niculae a trecut prin clipe grele. Fiica sa a fost operată de urgență: ”Important este să avem grijă de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies