Vedete

S-a rupt lantul de "iubire"? Ce se intampla in aceste momente cu Cristi Borcea si Ioan Becali! Pana mai ieri erau prieteni, azi nici nu se mai vad!

La aproape trei saptamani de la eliberarea din penitenciar, cei doi oameni care au marcat lumea fotbalului in anii’90-‘2000 nu s-au mai afisat in public

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Surpriza uriasa dupa ce Cristi Borcea a iesit de la inchisoare! Daca toata lumea se astepta ca fostul boss de la Dinamo sa se revada cu Giovani Becali, ei bine, nu s-a intamplat deloc asa! (e halucinant ce a spus nasul Gigi Becali in ziua in care Borcea s-a casatorit cu Alina Vidican)

Cristi Borcea s-a certat cu Giovani Becali? Fostul impresar nu a mai fost vazut in preajma afaceristului

In ciuda faptului ca Borcea are un club in care s-au vizionat aproape toate meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial din Rusia, si multi oameni de sport au venit la fata locului, celebrul impresar a lipsit cu desavarsire din décor! Mai mult, cei doi nu au fost imortalizati de paparazzii, semn ca inca nu s-au revazut dupa eliberare.

Situatia pare un pic bizara si ridica semne serioase de intrebare in conditiile in care, in trecut, Cristi Borcea si Ioan Becali au facut multe afaceri impreuna si erau ca fratii. Sa nu mai vorbim despre faptul ca, dupa condamnarea in Dosarul Transferurilor, au fost plasati la acelasi penitenciar, iar un al treilea personaj din poveste, Victor Becali i-a fost si coleg de celula ex- actionarului “cainilor rosii”!


 

Galerie foto