S-a vaccinat de trei ori anti-COVID pentru că voia să se simtă mai bine. Bărbatul din Botoșani a surprins pe toată lumea

Un bărbat din Botoșani a cerut să fie vaccinat a treia oară anti-COVID pentru că voia să se simtă bine.

Vaccinat de trei ori anti-COVID
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Un bărbat din Botoșani nu s-a mulțumit cu cele două doze de vaccin împotriva noului coronavirus, așa că a decis să mai meargă să se vaccineze și cu cea de-a treia. Astfel, omul este primul român vaccinat cu trei doze de ser anti-COVID. 

Bărbat din Botoșani, vaccinat de trei ori anti-COVID

Omul din Botoșani s-a prezentat la un centru de vaccinare din Dorohoi și a declarat pe propria răspundere că nu s-a mai imunizat înainte. La scurt timp, omul a recunoscut că a mințit și că și-a făcut cea de-a doua doză de vaccin în urmă cu doar două săptămâni. 

Citeste si: Țările în care poți călători dacă te-ai vaccinat, în această vară

Totodată, a fost vaccinat înainte ca personalul să îl verifice în sistem. În doar câteva minute, cadrele medicale au realizat că sistemul dădea o eroare, pentru că bărbatul apărea că s-a mai vaccinat. În primă fază, omul nu a recunoscut, însă după ce a fost chemată Poliția, a recunoscut și a susținut faptul că își dorea doar să se simtă mai bine. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Ulterior, a fost trimis la un control la Secția de Psihiatrie, însă a fost trimis acasă. Ba chiar mai mult, pare că se simte foarte bine la momentul actual. A adăugat că și-ar face chiar și a patra doză, dacă acest lucru ar fi posibil.

Vaccinat de trei ori anti-COVID
Imagine ilustrativă[Sursa foto: pexels]

Coordonatorul campaniei de vaccinere, Valeriu Gheorghiţă, a vorbit și el despre bărbatul vaccinat cu trei doze de vaccin împotriva noului coronavirus. 

Citeste si: Când va fi al patrulea val al pandemiei de coronavirus? Alexandru Rafila face anunțul momentului: "Așa evoluează acest tip de infecţii"

”Pur şi simplu acea persoană nu a vrut să declare că a mai fost vaccinat cu cele două doze de Pfizer în mod intenţionat. Aşa cum reiese din raport, a vrut să primească şi cea de-a treia doză, mai mult decât atât ar fi vrut să primească şi cea de-a patra doză, nu doar trei doze.

Pot să spun că, la momentul triajului, dacă se scanează cartea de identitate pacientul este verificat şi se poate regăsi dacă a mai primit sau nu vaccin şi dacă e înregistrat. Fiind vaccinare la un centru drive-thru şi fiind o solicitare foarte mare în ziua respectivă evident că de cele mai multe ori ne bazăm pe spusele oamenilor atunci când şi semnează acest lucru, tocmai de aceea nu s-a scanat anterior vaccinării cartea de identitate pentru a se vedea dacă persoana fusese sau nu vaccinată”, a declarat Valeriu Gheorghiță. 

În cazul de față, au fost deschise două anchete, una de către Direcţia de Sănătate Publică de la Botoşani și cea de-a doua de polițiști, unde a fost deschis un dosar penal pentru fals în declarații. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Aproape 4 milioane de români s-au vaccinat împotriva noului coronavirus

Bilanț coronavirus, 17 mai 2021. Sub 400 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore

Situație îngrijorătoare în Brazilia. Specialiștii cercetează motivul pentru care mor atâți de mulți copii de COVID

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies