”S-a văzut rău la TV, dar nu a fost atât de grav”! Prima reacție a Ana Mariei Pal, după ce l-a lovit pe Andrei și a fost exclusă de la Survivor România 2020

Ana Maria Pal a urmărit la televizor momentul în care l-a lovit pe războinicul Andrei Ciobanu la Survivor România 2020 și spune că s-a îngrozit de ce a văzut.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, Lia Popescu

fara descriere

In articol:

Faimoasa Ana Maria Pal a oferit prima recație după ce a fost eliminată de la Survivor România 2020, pentru că l-a lovit cu capul pe Andrei Ciobanu. Luptătoarea spune că regretă gestul și că imaginile de la televizor au îngrozit-o, însă în realitate lovitura nu a fost atât de dură.

fara descriere

”Bună, îmi pare nespus de rău pentru ce am facut, acum am văzut cât de rău s-a văzut pe TV, chiar dacă nu a fost atât de grav. Îmi pare rău pentru tot, în momentul acela nu am mai realizat. Aveți tot dreptul să mă criticați, nu a fost frumos din partea mea, și îmi cer iertare lui Andrei pentru scăparea mea și asemenea vouă”, a scris Ana Maria Pal pe contul de socializare al Dianei Belbiță.

Ana, îndepărtată de lângă echipă imediat după gestul nesportiv

fara descriere

Ana Maria Pal i-a transmis scuze lui Andrei și prin intermediul lui Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor, ea nemaifiind prezentă la Consiliul în care s-a anunțat eliminarea ei definitivă din show. De altfel, Ana Maria a părăsit echipa Faimoșilor imediat după gestul nesportiv pe care l-a făcut față de adversarul ei, fiind suspendată pentru restul traseului (de la scorul de 8-4 pentru Războinici).

fara descriere

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege asupra acestora

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de socializare a Anei Pal de la Survivor România după ce i-a dat un cap în gură lui Andrei

Citeste si: Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Citeste si: Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

fara descriere

Ana Maria Pal l-a lovit cu capul în figură pe Andrei Ciobanu în show-ul Survivor România 2020 difuzat ieri la Kanal D. Ea a avut o altercație cu Războinicul după ce a pierdut un punct în detrimentul Lolei. Ana a acuzat, la finalul probei, că Andrei a strigat în permanență la către ea și a făcut-o să rateze aproape toate loviturile. După ce a pierdut punctul, Andrei s-a apropiat de ea zâmbind ironic, iar Faimoasa și-a pierdut cumpătul, s-a făcut că-l lovește cu o minge, după care i-a aplicat un cap în figură, provocându-i o contuzie serioasă. Dan Cruceru a anunțat imediat că astfel de gesturi nu sunt permise și nici încurajate la Survivor România 2020, o competiție în care sportivitatea trebuie să rămână în continuare pe primul loc.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate