S-a vindecat de COVID-19 la 99 de ani. Povestea impresionantă a veteranului de război: "Trăiesc minunea de a mă întoarce acasă"

Veteranul de război Laurean Deac, în vârstă de 99 de ani, s-a vindecat de COVID-19.

Veteran război COVID-19
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Veteranul de război Laurean Deac, în vârstă de 99 de ani, a reușit să se vindece după infectarea cu virusul COVID-19. Primele declarații ale omului despre întreagă experiență. 

Veteran de 99 de ani, vindecat de COVID-19

Laurean Deac, din Alba Iulia, a luptat pe frontul de Est în cel de-al Doilea Război Mondial.

Timp de patru ani, a fost prizonier în lagărele din Asia Mică. A luptat pentru viața lui și a reușit să impresioneze pe toată lumea cu povestea sa de viață. 

În urmă cu doar săptămâni, a fost infectat cu virusul COVID-19 și a dus o lupta grea, ținând cont de faptul că are și vârsta de 99 de ani. Și de data aceata, veteranul a luptat pentru viața lui și a reușit să învingă, cu ajutorul cadrelor medicale, această afecțiune. 

Citeste si: Coronavirus România! Peste 300 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Cercul Militar Alba Iulia a transmis un mesaj pe pagina de Facebook despre întreaga experiență pe care Laurean Deac a avut-o în ultimele 3 săptămâni. 

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

"Eroul Laurean Deac, din Alba Iulia, cel care a luptat pe frontul de Est în al Doilea Război Mondial și a fost în prizonierat, timp de patru ani, în lagăre din Asia Mică, a trecut în ultimele trei săptămâni printr-o grea luptă de supraviețuire.

Au fost zile grele de suferință, iar personalul medical din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia a fost reticent în privința vindecării sale, având în vedere evoluția acestei boli, dar și vârsta sa înaintată.

Veterean război COVID-19
Imagine ilustrativă[Sursa foto: pexels]

Virusul pandemic nu i-a ocolit familia, iar fiul și nora sa, îmbolnăvindu-se și ei, i-au fost alături în aceeași suferință. Pentru veteranul de război, Laurean Deac, în această bătălie, nicio zi nu a fost ca alta. Nădejdea în Dumnezeu, rugăciunile celor dragi și ai cunoscuților, mănunchi de gânduri bune îndreptate în permanență  spre el din partea multor oameni, alături de grija deosebită de care a avut parte în spital, din partea întregului personal medical, ni-l redau, astăzi, sănătos și victorios pe Laurean Deac,  din războiul cu acest virus nemilos.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 23 mai. 307 cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 și 56 de decese

Personalul medical și auxiliar din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia merită toate aprecierile și recunoștința pentru atenția, grija și profesionalismul de care au dat dovadă în efortul de recuperare și vindecare a lui Laurean Deac", anunță Cercul Militar Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

De asemenea, și acesta a avut un mesaj de transmis, după vindecarea cu virusul COVID-19. Se simte bine și le mulțumește medicilor pentru tot efortul depus. 

"Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a vindecat și tuturor celor din spital care m-au îngrijit atât de bine. Astăzi, trăiesc minunea de a mă întoarce sănătos acasă și să îi revăd pe toți cei dragi", a precizat veteranul în vârstă de 99 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Brigitte Pastramă, pregătită pentru o nouă afacere. S-a vindecat de COVID-19 și este pusă pe făcut bani: "Doresc să-mi fac o fabrică..."

Peste 74.000 de doze de vaccin de la compania farmaceutică Johnson&Johnson sosesc în țară

Bilanț coronavirus, 17 mai 2021. Sub 400 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore

Horoscop Zilnic Joi 17 Iunie 2021: Gemenii vor avea parte de o zi foarte bună din toate punctele de vedere

Nenorocirea care lovește crunt România! Oamenii sunt disperați. Li se fură pământurile

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Agent secret: „Eu am ucis-o pe prințesa Diana”. Casa Regală e în stare de șoc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies