Stiri

S-a zvonit despre Carmen Serban ca ar fi lesbiana si nu ar fi atrasa de barbati. Artista a spus adevarul: "Am avut o perioada..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a zvonit despre Carmen Serban ca ar fi lesbiana si nu ar fi atrasa de barbati. Artista a spus adevarul: "Am avut o perioada..."icon photo
In urma cu mai multi ani, Carmen Serban a fost implicata intr-un scandal de proportii, atunci cand a fost pusa la zid pe motiv ca ar fi avut relatii cu femei.


Zvonurile au afectat-o foarte mult pe artista, atat psihic, dar si financiar, caci din cauza asta nu mai primea contracte. A urmat o perioada de pauza, care a facut-o pe Carmen Serban sa isi analizeze viata si sa isi faca ordine in ea. Perioada pe care acum o considera benefica."Eu sunt doar cu barbatii si atat. Au incercat sa imi murdareasca imaginea. Pe mine m-au afectat acele zvonuri mincinoase. Am clacat la acea vreme si am avut o perioada foarte proasta financiar.
Acel lucru mi-a fost de foarte mare folos pentru ca m-a determinat sa raman intr-o pauza in care am putut sa imi dau seama unde am gresit, pe cine nu am iertat"
, a spus Carmen Serban la un post de televiziune.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune