Vedete

S-au despărţit! Cântăreaţa nu a mai rezistat şi a dat totul pe faţă: „Îl voi iubi pentru totdeauna”

Lumea muzicii a fost zguduită de o despărţire. Fanilor nu le vine să creadă.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Cardi B şi soţul ei, Offset, au pus punct relaţiei lor de iubire. Anunşul a fost făcut chiar de către artistă prin intermediul unui video publicat pe pagina ei de Instagram.
 
„Pentru că o mulţime de oameni m-au „stresat” în ultimul timp.. Ştiţi, încerc de ceva timp să „rezolv” situaţia dintre mine şi tatăl fetiţei mele. Suntem foarte buni prieteni, suntem foarte buni parteneri de afaceri, întodeauna pot apela la el când am nevoie să vorbesc cu cineva.
 
 
Avem foarte multă iubire unul pentru altul, însă lucrurile nu au prea mers între noi de o perioadă lungă de timp. Nu este vina nimănui, cred că doar ne-am înstrăinat unul de altul. Nu mai suntem împreună. Probabil va dura ceva timp până vom divorţa, însă îl voi iubi pentru totdeauna pentru că este tatăl fetiţei mele”, a împărtăşit Cardi B.
 
Toţi fanii lşor au fost surprinşi de veste, mai ales că amândoi au publicat pe reţele de socializare imagini în care apar împreună şi par foarte îndrăgostiţi. În urmă cu doar trei luni el i-a cumpărat rapperiţei o maşină scumpă şi au pozat ca un cuplu perfect 

Galerie foto  Urmatorul articol