S-au împăcat sau nu Antonia și Andrei Ștefănescu: ”Petrecem mult timp împreună”. Reacția celor doi după ce s-a spus că s-au întors unul la celălalt

În ultima perioadă, presa a vuit în ceea ce privește o presupusă împăcare între Andrei Ștefănescu și Antonia.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Sunt tineri, sunt frumoși și părinții unui copil care se află la o vârstă încă fragedă, însă din nefericire căsnicia dintre cei doi, respectiv Andrei Ștefănescu și Antonia, căci despre ei este vorba, nu a mers, motiv pentru care au ajuns la divorț. Ei bine, cu

toate acestea, în ultima perioadă, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora, prezentatorul TV și mama copilului său s-au împăcat.

Care a fost reacția celor doi foști, după ce s-a vehiculat că s-ar fi împăcat

Așa cum era de așteptat, atât Andrei Ștefănescu, cât și Antonia, nu aveau cum să nu ofere o reacție privind zvonurile care au făcut înconjurul internetului în ultima perioadă, mai precis că cei doi foști soți s-ar fi întors unul la celălalt și s-ar fi împăcat. 

Citeste si: Antonia Ștefănescu și Enzo și-au spus adio, după doar 6 luni de relație. Anunțul a fost făcut chiar de către vedetă: "E oficial"

Așadar, Andrei Ștefănescu și fosta sa parteneră de viață și mama copilului său, au făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect, explicând că încă de când s-a produs ruptura dintre ei, cei doi au anunțat că vor rămâne prieteni și vor păstra o relație foarte bună de dragul copilului pe care îl au împreună.

Astfel, prezentatorul TV și fosta soție au declarat că nu s-au împăcat și niciun zvon apărut în ultimele zile nu este adevărat.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

“Așa cum v-am anuntat la divorț că vom rămâne prieteni și că vom petrece timp cu copilul, așa s-a și întâmplat.

Am vazut toate speculațiile din presă despre noi, dar nu este real, nu ne-am împăcat”, au spus cei doi, potrivit Spynews.ro.

S-au împăcat sau nu Antonia și Andrei Ștefănescu?

Antonia și Andrei Ștefănescu

[Sursa foto: Facebook]

Andrei Ștefănescu și Antonia au petrecut sărbătorile împreună, alături de fiul lor

De asemenea, cei doi foști au mai declarat, pentru aceeași sursă, că au petrecut sărbătorile împreună, alături de micuțul lor. În continuare, Andrei Ștefănescu și Antonia vor păstra o relație bună, asta pentru că la mijloc se află și copilul lor care are nevoie, în mod egal, de

ambii părinți, potrivit spuselor celor doi.

Citeste si: Enzo, primele declarații după despărțirea de Antonia Ștefănescu. Care a fost motivul real al rupturii dintre cei doi? "Am încercat să o determin să..."

”Da, am petrecut sărbătorile împreună, așa cum e normal atunci când ai un copil. Da, petrecem mult timp împreuna pentru copil, ca el să simtă că are doi părinți implicati. Suntem doar doi oameni care se respectă și doi părinți responsabili. Atât.”, au mai adăugat cei doi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies