S-au logodit în secret, după ce, în urmă cu trei luni, își anunțau despărțirea! Urmează încă o nuntă în showbiz-ul românesc

Andreea Vilău și Cezar Ouatu și-au dat seama după despărțirea de acum trei luni că-și doresc să rămână împreună. S-au logodit în secret și vor face nunta curând.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Vilău și Cezar Ouatu sunt din nou împreună, după ce, la sfârșitul lunii februarie, ei și-au anunțat despărțirea. Dacă acum trei luni separarea părea una definitivă, artistul și iubita lui au decis să mai dea o șansă relației lor. Mai mult, el a și cerut-o de soție pe frumoasa blondină și a declarat că urmează și nunta în curând.

„I-am desființat vreo trei variante de cerere, le-am ghicit înainte”, a spus blondina.

„Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere.. Am cerut-o de trei ori. Odată extrem de nebunesc.. Am făcut o scenetă, am făcut cu procuratură, mascaţi, unul dintre mascaţi eram chiar eu. Nu a mers acolo şi am tot încercat.. Asta înseamnă să o iubeşti pe bune şi să mergi în faţă. Despre asta este vorba. Viaţa bate filmul”, a declarat Cezar Ouatu la tv.

fara descriere

„Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta.. Din punctul meu de vedere e sigur. Cred pentru ceilalţi că există şi mici invidii. Eu sunt foarte fericit. Am fost un bărbat asumat, care şi-a asumat şi am mers mai departe cu ceea ce am crezut eu, fiind un vărsător”, a mai spus el.

Fericitul cuplu a mai declarat că Andreea Vilău nu este însărcinată deși ambii își doresc foarte mult să devină părinți.

Citeste si: Prima declarație făcută de Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, după condamnarea lui la închisoare

„Nu e însărcinată, dar de dorim foarte mult, ci pentru că chiar simţim şi această tergiversată despărţire ne-a unit şi în acest sens şi atunci, Doamne ajută", a mărturisit el.

fara descriere

Cezar Ouatu a fost foarte afectat de despărțirea de Andreea Vilău

„Îți mulțumesc din suflet pentru toate clipele minunate. Pentru blândețea și răbdarea ta!!! Îmi este greu să aștern aceste cuvinte și cred că ceva de fiecare dată când drumurile mele, ale tale, ale noastre se separă parcă ceva din noi se rupe!!!

Ar fi fost un an și astăzi Dragobetele. Pentru mine este doar o simplă zi gri unde am decis să o fac public nedorindu-mi alte discuții colaterale pe această tema delicată!!! Îmi va fi dor de tine. Sometimes I just want to get far away from it all”, a scris Cezar Ouatu pe Instagram după ce s-a despărțit de Andreea Vilău. Cei doi formau un cuplu de aproximativ un an la momentul respectiv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate