Salam, vizita secreta in Romania si decizie-soc! Le-a dat prietenilor vestea care-i va umple de lacrimi pe toti fanii manelistului! Decizia e luata 100%!

Florin Salam a facut o vizita-fulger in Romania la sfarsitul saptamanii trecute.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereFlorin Salam nu vrea sa mai cante in RomaniaFlorin Salam este de aproape doua luni intr-un turneu prelungit prin Europa alaturi de trupa lui. Dupa ce a fost la un pas sa fie linsat de niste camatari si apoi chemat la DIICOT pentru a da explicatii intr-un dosar legat de droguri, Salam nu a mai venit in tara decat in mare secret si pentru perioade scurte de timp. Ultima data, el a venit la sfarsitul saptamanii trecute. A aterizat pe Otopeni, cu un zbor de la Frankfurt, dupa care a mers direct la Hotel Rin, unde s-a cazat pe toata durata sederii in tara. Joi seara, el a fost vazut intr-un restaurant din Ploiesti in compania catorva prieteni dar si a unei tinere foarte frumoase care a stat tot timpul aproape de regele manelelor.

Vestea proasta pe care Salam le-a dat-o prietenilor sai este ca interpretul este hotarat sa nu mai cante niciodata in Romania. „Florin s-a saturat sa cante mereu cu securea deasupra capului, pe la toti interlopii Romaniei, chit ca pe fata toti se dau prietenii lui. In Europa, lumea il trateaza asa cum merita, adica precum un rege. E diferenta mare de tot. Ne-a spus ca nu mai vrea sa cante in Romania niciodata. Probabil ca nici nu va mai veni prea des prin tara, doar din cand in cand, pentru a-si mai vedea familia”, ne-a spus un apropiat al lui Florin Salam.

Din Romania, Salam pleaca direct in Italia, acolo unde va mai sustine doua concerte: pe 6 la Roma si pe 7 la Bologna.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate