Salariul uriaș al lui Cove la PRO TV! Vedeta de televiziune a câștigat o avere în ultimii doi ani

Cove a câștigat o avere din contractul pe care l-a avut cu PRO TV, în anul 2018.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Gabriel Coveșeanu, alias Cove, s-a îmbogățit din emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. Fostul asistent al Andreei Marin a dezvăluit singur suma pe care a primit-o de la postul de televiziune în declarația de avere pe care a completat-o în calitate de director al Teatrului Ion Creangă din București.

Cove a câștigat în 2018 suma de 338.127 lei (brut), adică 227.053 lei ”în mână” pentru prestația lui de pe ”sticlă”. Asta înseamnă aproape 48.000 euro în 12 luni (inclusiv cele în care emisiunea a fost în vacanță). Suma este ceva mai mică față de cea pe care a primit-o de la același post de televiziune în 2017: 231.365 lei net (cu aproximativ 700 euro mai mult).

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Are două apartamente și o motocicletă

Citeste si: Imagini exclusive de la slujba de botez a băieţelului Adelei Popescu! Uite ce a făcut micuţul în biserică!

Citeste si: WOW, ce mult i-a crescut burtica Adelei Popescu! La televizor, si-o ascunde sub haine largi, dar cum este situatia in realitate!

Citeste si: Anca Lungu, stabilita in Franta, a intrebat mai multi francezi ce parere au de caricatura cu Simona Halep. Raspunsurile lor sunt neasteptate: "Nu e despre romani, e despre..."

Suma primită de la PRO TV este mult superioară față de cea pe care o câștigă în calitate de director al Teatrului Ion Creangă – 65.208 lei net sau cea primită de soția lui, Florentina, angajată la Spitalulu Universitar de Urgență Elias – 38.909

lei. Cove mai are peste 110.000 lei în bancă și alți 35.000 euro de recuperat de la o persoană fizică. Actorul deșine o motocicletă, două apartamente, 4 boxe și două locuri de parcare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies