Vedete

Saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea! S-au adunat datorii de 14,5 milioane de euro! EXCLUSIV

Conform datelor de la Ministerul de Finante, saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Rezultatele financiare indica faptul ca saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea. Femeia de afaceri a inaugurat, in vara lui 2014, singurul strand cu valuri din Romania, construit pe locul fostului strand Dambovita din zona Crangasi, fiind insotita de Alina Vidican. (vezi ce declaratie socanta a facut Mihaela Borcea despre fostul ei sot)

Saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea. Mai are un centru de evenimente si un bistro

Firma care detine respectivul strand, „Aqua Summer SRL”, mai are in portofoliu si administrarea strandului „Drumul Taberei”, in incinta caruia se afla un complex alcatuit dintr-o terasa, un centru de evenimente cu doua sali, pentru organizarea de nunti, dar si un bistro, toate aflata sub controlul Mihaelei Borcea.

Saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea. In 3 ani, pierderile au fost de 400.000 de euro

Se pare ca saloanele de nunti si strandurile o baga in faliment pe Mihaela Borcea. Intre 2015 si 2017, „Aqua Summer SRL” a bifat mereu pierderi, deficitul total fiind de 1.774.181 de lei (aproape 400.000 de euro). Mare aproblema o reprezinta, insa, datoiile, care erau, la sfarsitul lui 2017, de 67.188.474 lei, adica aproximativ 14,5 milioane de euro!

Galerie foto