Sanda Ladosi, despre drama familiei sale: "Moartea vine din colon..."

A incetat sa mai apara in lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei, iar acum celebra Sanda Ladosi a vorbit despre momentele de cumpana din viata ei.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

A ales sa se dedice in intregime familiei, care a fost "lovita" de un necaz, intrucat sotul ei, Stefan Tache, a fost inchis pentru evaziune fiscala si mai apoi s-a imbolnavit grav.

"In lumea in care e el e un stres aparte, fiecare il gestioneaza cum poate si rezultatele, de regula, se reflecta in sanatatea fiecaruia. E ok, e sub control, dar e boala stilului de viaţa. E legat de alimentaţie, de stil de viaţa in general... Exista atatea lucrari unde scrie ca moartea vine din colon. Acolo se strang toate toxinele si, daca ele nu sunt eliminate, daca organismul nu trece prin momente de purificare sau daca nu ne verificam, e clar ca exista niste urmari", a spus Sanda Ladosi despre afecţiunile de care sufera soţul ei.

Mai mult de atat, si cantareata se confrunta cu probleme de sanatate: "De la 18 ani am purtat tocuri foarte inalte. Dar un toc purtat destul de des si mult timp, pentru ca, la vremea aceea, umblam foarte mult pe tocuri, e firesc sa aiba o acţiune directa asupra coloanei vertebrale. Tot timpul, prin cambrarea spatelui, vertebrele s-au tasat si normal ca m-am capatuit cu o lordoza lombara simpatica".

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate