Săndel Bălan, despre reunirea trupei Andre: „Eu voi fi plătit”

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre reunirea trupei Andre.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

La scurt timp după ce s-a aflat că Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit, tatăl celei din urmă a avut o reacție.

Săndel Bălan, care a compus multe dintre piesele celor două artiste, a vorbit despre trupa fenomen a anilor 2000 și despre cum au ajuns acestea celebre.

Săndel Bălan recunoaşte că piese ca cele din perioada Andre (1998-2001) nu s-au mai făcut, iar acum nu a mai fost solicitat să meargă pe același stil.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 8-14 iulie! Tranzitul lui Marte afectează toate zodiile, conform astrologului Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Fratele lui Ștefan Rebeja, adolescentul electrocutat în Parcul Herăstrău, poză de pe patul de spital! Băiatul, internat într-o clinică din Belgia

Citeste si: Primul mesaj al primarului Gabriela Firea după externare: "Nu mor caii când vor câinii!"

Eu am făcut piesele, Andreea Antonescu a mai compus din versuri, iar Andreea mea stătea pe lângă mine şi mă mai ajuta. Am şi acum toate fişele pieselor de la Uniunea Compozitorilor, căci eu am făcut mai toate hiturile Andre. De-a lungul anilor nu am mai încredinţat piesele nimănui să le cânte, căci m-am gândit că nu ar fi repezentat la fel de bine stilul Andre.

Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit”, a spus compozitorul şi tatăl Andreei Bălan, care deține drepturile de autor pentru hit-urile Andre, pentru click.ro.

„În momentul în care s-a format trupa Andre, ambele aveau câte un album solo lansat. Andreea Antonescu a colaborat la realizarea albumului cu Adi Ordean, iar Andreea Bălan a colaborat cu celebrul naist și orchestrator Cătălin Tarcolea. Pe amândouă le cheamă și Georgiana, una era din Ploiești și cealaltă era din Galați, amândouă stăteau la etajul 1 la bloc și la același număr de apartament", a mai spus Săndel Bălan, pentru aceeași sursă.

Ce spune Săndel Bălan despre certurile cu tatăl Andreei Antonescu

Cât despre zvonurile conform cărora s-ar fi certat cu tatăl Andreei Antonescu, iată ce a spus compozitorul:

O iubesc mult(pe Andreea) şi sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate