Sânziana Buruiană, anunţ şoc despre viaţa ei! ”Ştiu că deja s-au făcut trei ani, dar...”

Sânziana Buruiană este, de trei ani, mama unei fetiţe care promite să o întreacă în frumuseţe, cel puţin, pe celebra fostă asistentă tv.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Evident, în ultimii trei ani, Sânziana Buruiană şi-a dedicat tot timpul micuţei Izabela, celebra blondă preferând să rărească cât a putut de mult apariţiile televizate pentru a se ocupa, aşa cum e şi normal, de educarea fiicei sale, dar şi pentru a-i oferi acesteia tot ce ar putea avea nevoie.

Sânziana Buruiană are o fiică care a împlinit trei ani, şi pe care o alăptează încă. Cele două au acum o legătură pe care Sânziana nu o mai poate rupe cu fiica ei, deoarece se simte minunat când îşi adoarme fiica la sân. Deşi a fost arătată cu degetul pentru acest lucru, mulţi medici recomandă această atitudine.
"Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", ne-a spus, în exlcusivitate, Sânziana Buruiană. Mai mult decât atât, reucnoaţşte celebra blondină, acesta este şi motivul pentru care, momentan, nicinu se poate gândi să îi facă izabelei un frăţios sau o surioară. ”Îi plac foarte mult copiii, are grijă de bebeluşi, se joacă cu păpuşile, cu jucăriile, face pe mama cu eu. Este deja domnişoară, ştiu că deja s-au făcut trei ani, dar nu pot să nu o alăptez. De aceea nici nu pot să îi fac un frăţior, că mi-e frică că nu i-ar ceda locul la sân”, ne-a mai spus Sânziana Buruiană.


În altă ordine de idei, Sânziana şi fiica ei au o relaţie foarte puternică, iar fiica blondinei pare că-i calcă pe urme mamei, se îmbracă foarte cochet şi îi probează toate perechile de pantofi. Izabela este fiica fotbalistului Nicolae Zuluf şi a Sânzianei Buruiană, şi a împlinit deja trei ani.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: