Sânziana Buruiană, certată de toată lumea că încă îşi mai alăptează fiica, la trei ani! Cum a răspuns blondina: "Şi până la majorat, dacă e nevoie"

Sânziana Buruiană continuă să-şi alăpteze fetiţa, chiar dacă fiica ei are deja trei ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Sânziana Buruiană a fost certată de toată lumea pentru că încă îşi mai hrăneşte la sân fiica. În loc să se supere, Sânzi a răspuns calmă.

„Vă mulţumesc pentru aprecieri. Îmi doresc să intru în Cartea Recordurilor. Glumesc. Pentru sănătatea ei o alăptez şi până la majorat dacă e nevoie, fără niciun compex estetic. Ea e pe primul loc. Fiecare alege să-şi iubească mai mult copilul sau corpul. În viaţă e vorba de alegeri”, a spus Sânziana Buruiană.

Recent, Sânziana Buruiană declara, pentru WOWbiz.ro, că a încercat să îşi convingă fiica să nu se mai hrănească la sân.

fara descriere

"Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", spunea Sânzi pentru wowbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate