Sânziana Buruiană trage un semnal de alarmă după ce a fost înșelată: "Vreau să învătaţi din ce am păţit eu"

Sânziana Buruiană este copleșită de probleme în ultima perioadă și pare că nu va trece prea ușor peste aceste situații dificile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Sânziana Buruiană le-a dezvăluit urmăritorilor ei ca a fost înșelată și a reacționat în consecință pentru ca urmăritorii ei să învețe ceva din proasta ei experiență. 

Sânziana Buruiană, trece printr-o perioadă grea, după ce a fost înșelată: "Vreau să învătaţi din ce am păţit eu"

Sânziana Buruiană a mers cu fetiţa sa la un concurs, acolo unde i s-a promis că la final va primi bani pentru munca depusă de micuţa ei. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că de fapt fetița ei nu va primi niciun beneficiu fininaciar. 

Citeste si: Anca Serea a spus adevărul după ce a fost întrebată de zeci de ori dacă este sectantă: „Am răspuns deja că sunt de religie...”

Citeste si: Andra s-a pozat alături de familia ei și a făcut un anunț emoționant: "A venit momentul să vă spun secretul"

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu au publicat noi imagini cu adolescenta! Toți apropiații suferă cumplit

Vedeta a postat un mesaj plin de revoltă pe rețelele de socializare și a explicat ce s-a întâmplat.

fara descriere

"Eu am luat țeapă! Dragii mei, știți că mă aflu într-o perioadă grea din viața mea și că sunt în doliu, dar chiar și așa niciodată nu îmi las la o parte cuvântul și atunci când am de onorat un eveniment mă duc orice ar fi. Așa s-a întâmplat sâmbătă, când am fost la concursul dedicat copiilor. Am ajuns acolo, am stat 5 ore și la sfârșit nu am mai primit onorariul promis. Vi se pare corect? Vi se pare normal că cineva să organizeze evenimente pentru copii, să vina părinţi din toată țara, să plătească taxa pentru copilul lui participant, pentru că sunt promise apariții tv de la eveniment și participarea vedetelor și toate acestea să fie minciună?!", a explicat Sânziana Buruiană. 

Blondina a mai explicat că a recurs la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă. 

fara descriere

"Mie nu mi se pare normal, de aceea m-am și hotărat să scriu această postare! Pentru că nu e normal să fim luați în bătaie de joc. E normal dacă ți se promite ceva la un eveniment să și primești! ( și am dovadă scrisă pentru acest lucru o voi arată la momentul potrivit). Atenție, dragi părinţi, nu vă mai duceți copiii la concursuri neacreditate și unde nu aveți nimic de câștigat, diplomele acelea nu reprezintă nimic. Eu am fost păcălită și vreau să învătaţi din ce am păţit eu", a scris Sânziana Buruiană pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate