Sărbătoare în familia lui Beyonce de România! Fiica ei și a lui Guță a împlinit 5 ani

Este fericire mare în familia Beyonce de România! Fetița ei a împlinit 5 anișori.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este fericire mare în familia lui Nicolae Guță și a lui Beyonce de România. Fiica lor, Anais, a împlinit frumoasa vârstă de cinci anișori, iar acest lucru a adus zâmbetul pe buzele tuturor.

Anais, rodul iubiii lor, a fost plăcut surprinsă de către familie. Fetița, care a împlinit 5 anișori, a primit un cadou frumos: mama ei i-a dăruit fetiței o brățară pe care este inscripționat numele fetiței.

În cinstea ei, Mădălina Georgiana Dumitriu a dat o petrecere cu mulți invitați.

„Petrecere Anais! O zi de naștere fericită, fetița mea iubită! Ai deja 5 ani. Ai crescut atât de repede, iar eu nu mă pot sătura să savurez chipul tău de înger. Îți doresc să nu pierzi niciodată curiozitatea și să rămâi un copil vesel și ascultător! Mami și buni te iubesc!”, a scris Beyonce de România.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a polițistului Vasile! A supraviețuit unui accident rutier grav, dar acum viața l-a încercat din nou

Citeste si: Ultimă oră! Ce se întâmplă cu oasele găsite în liziera de lângă casa criminalului din Caracal

fara descriere

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Beyonce de România are o fetiţă cu Nicolae Guţă

Micuţa Anais s-a născut în urmă cu 3 ani şi jumătate însă, de doi ani încoace este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara anului trecut, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să o plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul acesta, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea fetiţei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate