Sarbatorile de iarna ii trezesc nostalgii lui Serghei Mizil! "Eu si Nicu eram beti morti cand ajungea Mos Nicolae"!

In perioada Sarbatorilor de Iarna, Serghei Mizil este nostalgic. Isi aminteste de anii in care petrecea zile intregi cu prietenul lui de suflet, Nicu Ceausescu.

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriereNu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca Serghei Mizil a fost un apropiat al familiei Ceausescu si, in special, al lui Nicu, fiul cel mic al fostului dictator.

Acum, cand a trecut  ziua de Sf. Nicolae, actorul povesteste pentru WOWbiz.ro ca in adolescenta, sarbatoarea asta il gasea in compania lui Nicu, prin carciumile renumite ale Capitalei. “ De Sarbatori, beam prin carciumi, pe la Ateneu, ne canta celebrul Lascu si noi ne distram de mama focului. De fapt, eram mai mereu beti, daca stau bine sa ma gandesc. Eram tineri si nebuni”, spune Mizil.

Carismaticul afacerist mai povesteste, in gluma, fireste, ca nu prea realiza ce-i  aducea “mosul’”, pentru ca era cam ametit cand trebuia sa primeasca darurile. “Eu si Nicu eram beti morti cand ajungea Mos Nicolae”, se amuza Serghei, care mai spune si ca parangheliile lui cu fiul lui Ceausescu  nu se rezumau la o zi.

“Plecam la munte sau la Snagov si chefuiam zile intregi, era caterinca maxima. Eram imbatabili,  nimeni nu ne rezista! Chiar mi-e dor de vremurile alea! Dar sa stiti ca asa euforici cum eram, eu si Nicu respectam traditia si puneam in fiecare an ghetele la geam. Apoi il pandeam pe mos langa o sticla de wiskey”, si-a amintit cu placere omul de afaceri.

Acesta ne-a aratat si incaltarile  in care a a primit darurile de la Mos Nicolae anul acesta. “Am pantofii mei preferati aurii care-mi amintesc de epoca de aur. P-astia i-am pus  la geam de Mos Nicolae”, a conchis Serghei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate