kanald.ro
Stiri
Sarmale cu foi de vita si carne de curcan
Mod de preparare Sarmale cu foi de vita si carne de curcan

Se framanta bine carnea tocata de curcan cu orezul,ceapa tocata fin, oul,verdeata tocata fin condimentele si legumele deshidratate,morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoarea fina,lingura de pasta de tomate si un praf de sare.
Din acesta compozitie se cate o linura care se pune pe cate o frunza de vita oparita,se ruleaza strans apoi se indeasa bine la capete in interior ajutandu-ne de degetul aratator. Se asaza una langa alta in craticioara şi acoperim cu apa in care am dizolvat o lingurita de pasta de tomate si una de sare de lamaie, punem 2 foi de dafin,un praf de sare si un strop de ulei masline.
Daca punem bors de tarate completam cu apa pana le acoperim de 2 degete deasupra lor.Se lasa sa fiarba la foc domol circa 50 de minute.Se servesc simple sau cu smantana!
Ingredientele si cantitatile sunt aici.