Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Meryem si Savas sunt mai uniti ca niciodata, iar fericirea isi face loc in sufletele lor, atat de zbuciumate in ultima perioada. Surprizele se tin lant in familia Sargun, mai ales in ceea ce-l priveste pe capul familiei, Yurdal. Datorita lui Meryem, Savas afla de existenta surorii lui, Jasmin.

 

Ajuns in fata autoritatilor, dupa ce si-a onorat promisiunea facuta fiului sau si s-a predat, Yurdal se confrunta cu o situatie neobisnuita; sotia ii organizeaza evadarea.


Beliz este devasata de cand si-a pierdut fratele, si singura ei dorinta este sa-i razbune moartea. Beliz este pe urmele lui Oktay si nimic nu o mai poate opri.


Derin lasa orgoliul deoparte si merge la Meryem sa-i ceara ajutorul, stiind ca Savas a plecat sa-l prinda pe Oktay. Savas si Beliz sunt in pericol de moarte.


Nu rata un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune