SCANDAL COLOSAL ÎN MUZICĂ! Concertul lui Dani Mocanu la Sala Palatului a împărțit cântăreții în două tabere! ”Sesizează oare cineva dezastrul în care se zbate ţara asta?” În schimb, Cotabiță e de partea manelistului EXCLUSIV

S-a aflat că un celebru artist popular e revoltat că Dani Mocanu are concert. E vorba despre Ciprian Tapotă Lătăreţu, care se află în contradicție cu Gabriel Cotabiță.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Spectacolul anunțat de manelistul Dani Mocanu pe 2 iunie, la Sala Palatului, a împărțit în două lumea artiștilor autohtoni, unii find scandalizați de decizie, alții fiind de acord cu concertul. Astfel, e clar că un celebru artist popular e revoltat că Dani Mocanu are concert în respectiva locație. Ciprian Tapotă Lătăreţu a reacţionat vehement după ce a văzut un afiş al spectacolului care va avea loc pe 2 iunie. (vezi cum arată mama lui Dani Mocanu)

Citeste si: Șoc în lumea artistică! Dani Mocanu este primul manelist care pune mâna pe Sala Palatului

Citeste si: Amenințare cu incendiu la un concert a lui Dani Mocanu, într-un club de striptease! Patronii: ”Sperăm să nu fi fost ceva premeditat”

Citeste si: Dani Mocanu, spovedanie incredibilă din dosarul în care a fost acuzat că e ”pește”: ” Șpagă nu am dat, Am plătit doar 40.000 la avocat”

Artiștii, pro și contra concertului lui Dani Mocanu la Sala Palatului: "Înainte, acolo concerta Tudor Gheorghe" 

“Poftiţi la incultură, sper să fie Sala Palatului plină! Înainte, acolo concerta Tudor Gheorghe, sesizează oare cineva dezastrul în care se zbate ţara asta?”, a postat Tapotă Lătăreţu, care promovează folcorul autentic din zona Gorjului.

Artiștii, pro și contra concertului lui Dani Mocanu la Sala Palatului: "Suferă la capitolul "caracter"  

Nu mai e un secret că un celebru artist popular e revoltat că Dani Mocanu are concert la Sala Palatului. Când un amic i-a spus că manelistul arată ca un satanist, fostul soţ al Mariei Constantin a replicat: “Satanist nu cred că e, suferă la capitolul "caracter" ca să fiu diplomat în exprimare”.

Spectacolul  pe care Dani Mocanu îl va ține la Sala Palatului nu l-a surprins însă și pe Gabriel Cotabiță! Considerat cel mai important cântăreț al anilor ’90, marele artist consideră că prezența manelistului in instituția muzicală numărul 1 este una normală!

Artiștii, pro și contra concertului lui Dani Mocanu la Sala Palatului: ”Este o normalitate a zilelor noastre!”

”Nu înțeleg lamentările unora! Din punctul meu de vedere, scena Sălii Palatului nu este doar a cuiva anume! De ce să fie doar concerte din străinătate sau soliști și trupe pop sau rock autohtone? Este absurd! Este loc pentru toată lumea! În plus, la modă, acum, este reggaeton-ul, iar în muzica aceasta a maneliștilor se regăsesc astfel de ritmuri, este adevărat, adecvate la zona balcanică! Ce să mai spun de faptul că, personal, cunosc interpreți din genul acesta muzical, care au o voce uriașă și merită o atenție sporită! În atari condiții, consider că Dani Mocanu poate să țină o reprezentație acolo în fața a 5000 de oameni! Nu este nimic greșit! Dimpotrivă, repet, este o normalitate a zilelor noastre”, a declarat Gabi Cotabiță, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: