Scandal colosal la ”Bravo, ai stil! Panorama” Silvia Popescu şi-a ieşit din minţi şi a aruncat cu apă într-o concurentă: ”Eşti penibilă!"

Un scandal colosal a izbucnit în această dimineaţă, la ”Bravo, ai stil! Panorama”, unde invitată a fost Silvia, prima câştigătoare a show-ului de modă şi Silvia Saveschi, concurentă în cel de-al doilea sezon.

Autor: T.S.


După un schimb de replici ironic între cele două Silvii, Alina Ionescu a încercat să facă o glumă: "Prima muza a lui Mirko... A două muză a lui Mirko... Ca să va fac cunoştinţă."
 
Cristina Mihaela a readus în discuţie o afirmaţie mai veche a Silviei Saveschi, cea care a susţinut că designerul Mirko este cel care îi manageria intergral apariţiile Silviei Popescu, de la muzică pana la vestimentaţie, această fiind doar un umeraş.


 
"Până şi pe Florinel ţi l-a creat el"
, a susţinut Silvia Saveschi despre personajul imaginar din poveştile Silviei Popescu. "Silvia, eşti penibilă. Maxim de penibilă.", i-a spus aceasta.


Totul a culminat, însă, cu o ieşire nervoasă a Silviei, care a aruncat un pahar cu apă spre concurenta din cel de-al doilea sezon.

”N-a avut argumente. S-a simţit încolţită. M-a criticat în repetate rânduri. Eu mereu am fost drăguţă cu ea.”, a mai spus Silvia Saveschi, în timp ce câştigătoarea primului sezon a mărturisit, la scurt timp după incident, că se abţine să nu facă alte dezvăluiri: ” Mă abţin. Habar n-aveţi cât mă abţin să nu spun lucrurile pe care le ştiu.”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Salam, cutremurat de vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete şi ca Fănica!

Nadia Comăneci a recunoscut relaţia cu Ştefan Bănică! Fosta gimnastă a spus totul: ”Am fost...”

HALUCINANT! Un copil a murit în faţa părinţilor care îşi făceau un selfie în lanul de rapiţă

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies