Scandal de proporții la "Bravo, ai stil": "M-au înjurat în toate felurile"! S-au aruncat cuvinte grele, iar totul a fost filmat

Corina a fost implicată într-un scandal de proporții în culisele emisiunii "Bravo, ai stil!". S-au aruncat cuvinte grele, iar imaginile au fost difuzate în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Corina și Bianca s-au contrat la machiaj, iar imaginile au fost difuzate în emisiunea "Bravo, ai stil!". Corina a explicat de ce crede că Bianca s-a legat de ea. "Nu mă suportă", a spus ea. De partea cealaltă Bianca e de părere că nu este singura cu care Corina este în conflict, totul plecând de la atitudinea acesteia.

Ulterior conflictul s-a mutat și în platou.

"Raluca și Bianca m-au înjurat astăzi în toate felurile. Sunt jigniri în spate și sunt pe cameră", a spus Corina în emisiune.

"Dacă tu vrei să fii lupul singuratic tu poți rămâne în continuare lupul singuratic. Nu ți-a spus nimeni că trebuie să ai o preferată, o prietenă foarte bună", a spus Raluca.

"Eu cred că tu nu știi ce înseamnă înjurat. Eu n-am înjurat în viața mea", a negat Bianca. Nu au fost înjurături, însă jigniri au fost, și de o parte și de alta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate