Scandal în lumea muzicii populare! Constantin Enceanu îl face praf pe Gheorghe Turda: „Vorbește ziua ce visează noaptea!”

Un război neașteptat a izbucnit între doi celebri artisști de muzică populară, Constantin Enceanu și Gheorghe Turda.

Autor: Ana Maria

In articol:

Constantin Enceanu și Gheorghe Turda au ajuns la cuțite. Totul a început în urmă cu aprozimativ o lună, când Gheorghe Turda, enervat de colegul său de breaslă, a aruncat spre acesta un pahar cu apă. De când a pronit conflictul între cei doi, niciunul nu s-a abținut de a face acuzații care mai de care mai grave. 

După ce Gheorghe Turda a afirmat despre rivalul său că are o situația financiară deloc bună, acesta i-a dat un răspuns dur. 

Citeste si: Constatin Enceanu, primele declarații despre scandalul-monstru dintre el și Gheorghe Turda. Colegul de breaslă i-a aruncat un pahar de apă în față: "Pentru mine este..."

Citeste si: O femeie de 30 de ani a rămas însărcinată, dar nu știe cine este tatăl. Tot ce își amintește despre el este că avea 19 ani- kanald.ro

Citeste si: ”Afacerea” cu refugiați nu mai merge. Românii îi dau afară pe ucraineni din case- stirileprotv.ro

„Gheorghe Turda vorbește ziua ce visează noaptea. Păi, cum să fie așa? Vinerea, sâmbăta și duminica am avut și bodyguarzi la poartă, ca să nu intre lumea buluc, am 150 de locuri la piscină. Am încasări mari, o medie de 150 de milioane de lei pe zi. E inconștient, cum să spună să sunt falit? Vine lumea să mănânce, asta înseamnă faliment? Am 30 de angajați. Și, de atâta rău, cum zice că îmi merge, iată că am mai deschis și o tavernă în curtea localului.

Vorbește gura fără el. Probabil e indivios că nu l-am chemat aici, ca să cânte, dar nu cânt nici eu, nu se pretează muzica populară. E un PUB, de fapt, cu un decor tineresc”, a declarat Constantin Enceanu pentru  impact.ro.

Gheorghe Turda
Gheorghe Turda

Gheorghe Turda, atac dur la adresalui Constantin Enceanu 

De cealaltă parte a baricadei, Gheorghe Turda susține că scandalul dintre el și Constantin Enceanu nu a început în urmă cu o lună, atunci când a aruncat un pahar de apă pe el, ci în urmă cu mai mult timp. 

„Nu mulți știu, dar cam de multă vreme Constantin Enceanu era invidios pe prezența mea, pe gradele mele, pe repertoriul meu, pe cariera mea. El s-a născut ca artist datorită lui Tudor Gheorghe. I-am reamintit asta cândva și nu i-a convenit. A început de atunci să se comporte urât, să mă vorbească de rău. Niciodată nu m-a invitat la restaurantul lui, să cânt, oricum nu mergeam.

Am aflat însă, de la niște cunoștințe comune, că ar fi dat faliment.(...) Nu am mai vorbit cu el, de atunci. Este un răzvrătit, un needucat, după părerea mea, îi cam lipsesc cei șapte ani de acasă”, a declarat și Gheorghe Turda pentru aceași sursă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Răspunsul halucinant dat de Ana Morodan atunci când a fost întrebată dacă are probleme cu alcoolul? "Îl iubesc" Contesa Digitală nu s-a ferit să vorbească despre...

"Mai ies și ei din anonimat". Divorțul dintre Dinu și Deea Maxer, strategie de marketing?! Nu ar fi primele vedete care recurg la această manevră

Elodia Ghinescu s-a gândit la viitorul copilului ei, chiar înainte de tragedie! Gestul la care a recurs avocata: "Făceau acest lucru lunar" | EXCLUSIV

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Îmi dă fiică-mea șervețele întruna, pentru că de 10 minute plâng.” Gina Pistol a izbucnit în lacrimi, după ce a publicat prima poză cu chipul lui Josephine

Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies