Scandal în șatra lui Leo de la Strehaia! ”M-au lăsat să mor...” Video

Lumea lui Leo de la Strehaia este, de ceva vreme încoace, mai agitată ca niciodată, ”Prințul Țiganilor” fiind supus unor atacuri care mai de care mai greu de suportat, atacuri provenite din partea fostei soții, Anca de la Strehaia, și a staborului pe care l-a cerut aceasta.

Leo de la Strehaia
Autor: Calin Perian

In articol:

Așa că, pentru câteva zile, Leo de la Strehaia a vrut, alături de Patroana, să plece de acasă, pentru a se liniști, așa că au ales să petreacă la Olga, sora ”Prințului Țiganilor”.

Citeste si: George Pian va fi tătic! ”Dani Mocanu, finul tău e pe drum”! Prima imagine cu iubita vărului lui Emi Pian

Citeste si: Leo de la Strehaia a împrumutat bani de la mai multe clanuri interlope din București! Mama lui Leo: ”A luat datorii de la toți mafioții”

Doar că, acolo, dacă credea că își va găsi liniștea necesară, s-a înșelat amarnic. Nu de altceva, dar Patroana, mama lui și a Olgăi de la Strehaia, s-a apucat să îi reproșeze faptl că, de-a lungul vieții sale, Leo de la Strehaia nu a fost nici statornic, nici un bărbat care să aibă grijă așa cum trebuia de femeile din viața lui. Mai mult, a accentuat Patroana, din cauza comportamentului lui Leo de la Strehai ea ar fi ajuns în situația de a se descurca di ce în ce mai greu. ”M-au lăsat să mor de foame, eu trebuie să gătesc acum, că nu mai am nurori”, s-a plâns Patroana, în timp ce Leo de la Strehaia părea dispus să facă orice doar pentru a o liniști și pentru a vita un scandal.

Evident, nu prea a reușit, pentru că Patroana, odată pornită pe reproșuri, nu s-a oprit prea ușor.

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia e disperat

Și, evident, nu i-a mai convenit nimic. Nici că trebuie să taie carnea pentru grădar, nici că nu fusese decongelată o pulpă de porc, iar apoi s-a apucat să le reproșeze celor din jur că ea a muncit, fără să se dichisească, să facă banii, galbenii cu care se tot laudă familia sa, iar femeile

lui Leo de la Strehaia au avut doar precoupări cheltuitoare. ” După 20 de ani le-am ținut cu bani, cu galbeni, pe Leo și pe nurori, dar acum nu mai sunt bună de nimic, nu mă mai bagă nimeni în seamă. Eu sunt sărmană, sunt amărâtă acum”, a mai spus Patroana, nervoasă rău.

 

Leo de la Strehaia a fost chemat la stabor

 

Probleme lui Leo de la Strehaia nu se opresc aici, la reproșurile mamei sale. Nu de altceva, dar, după ce a dat-o afară din casă pe Anca, prima lui soție, Leo de la Strehaia trebuie să se pregătească de apărare în fața staborului țigănesc, iar acolo ar putea fi condamnat la plata unei sume uriașe drept despăgubiri, având în vedere că el pare să fie cel care a dezmembrat familia. De altfel, acesta pare să fie și motivul pentru care Leo de la Strehaia tot acuză că Anca l-ar fi înșelat, că ar fi avut amanți, doar că trebuie să aducă martori la aceste acuzații, în caz conrar urmând să plătească scump. Iar situația lui financiară, așa cum ne-au dezvăluit sursele noastre, este dezastru, Leo de la Strehaia având datorii cât o țară mai mică, din lumea a treia.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată palatul din care Leo de la Strehaia a alungat-o pe soția lui, Anca! Deja l-a scos la vânzare și cere o avere pe el

Leo de la Strehaia vrea s-o arunce în stradă pe Anca! Prințul țiganilor o dă în judecată pe femeia care i-a crescut copiii! EXCLUSIV

Imagini de senzație de acum 30 de ani! Cum arăta Leo de la Strehaia pe vremea când se însura cu Anca

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

ȘOCUL MAXIM: Lovitură pentru cei care s-au vaccinat! S-a anunțat chiar acum: Se discută foarte intens

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Meniul sofisticat al Reginei Elisabeta a II-a. Alimentele interzise la masa regală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies