Scandal în showbiz! Codin Maticiuc a făcut-o praf pe Margherita: „E mai urâtă decât la început!” Viorica din Clejani a reacţionat imediat

Codin Maticiuc le-a ironizat pe Margherita şi Viorica din Clejani după ce a spus că fiica familiei este urâtă.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Codin Maticiuc a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine cu Margherita de la Clejani şi a criticat dur aspectul fizic al tinerei. 
 
„Margherita asta a fost foarte urâtă, apoi s-a operat şi a devenit mai drăguţă. Apoi s-a operat mai mult şi acum e mai urâtă decât la început”,a scris el în dreptul imaginii. 
 
Mama fetei, Viorica din Clejani, a văzut şi a comentariu lui Maticiuc şi nu s-a putut abţine să nu îi spună ceva. „Urât om eşti”, i-a transmis ea. „Haha. Da, ştiu. Şi mai sunt şi pitic în plus”, i-a răspuns el amuzat, după care a făcut publică toată conversaţia. 
 
 
În urmă cu puţin timp Codin a scris pe Facebook un mesaj legat de schimbul de replici pe care l-a avut cu mama Viorica. Mai mult decât atât, el a ironizat numele Margheritei, poreclindu-le pe ambele femei „Primavera”, „Quatro Formaggi”, „Calzone”, „Prosciutto-Funghi”, toate denumiri de pizza.
 
 
„Bai, am pus şi eu un instastory story ieri despre Primavera asta. Mai pun acolo tot felul de prostii, voi îl ştiţi pe Codin ăsta de aici un pic mai serios.
Am spus “un pic”!
Imediat a intrat Calzone, mă-sa lu’ Quatro Formaggi să-mi amintească ca urâtul sunt eu, nu preţioasa ei de Prosciutto-Funghi. Râdeţi voi cu “funghi” dar chiar am auzit nişte vorbe.
 
Acum ce zic eu: mă-sa clar avea dreptate, vă şi las mai jos ce i-am zis. Plus că, na, i-am suparat copilul şi ea e mă-sa.
Dar cred că şi eu am dreptate cu ce ziceam. Aşa că, vă rog rar, ca sa se vadă dacă am dreptate: share dacă gândiţi ca mine”
, a scirs Codin Maticiuc pe Facebook. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mult a slăbit Margherita! S-a întors piele şi os din Asia

Margherita de la Clejani, la un pas sa-si arate "gogosica" la un eveniment. Detaliul care a atras priviri

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Premieră mondială: imaginile REALE ale virusului ucigaş! Cum arată, de fapt, noul coronavirus

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies