Scandal între China și Italia, în plină pandemie de coronavirus: „I-au pus să dea bani pe propriile măști…”

China, acuzată că a vândut Italiei echipamentele medicale care le fuseseră donate la începutul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

China a încercat să-și spele imaginea după ce autoritățile au fost acuzate că au mințin în legătură cu gravtitatea situației privind coronavirus. După ce COVIS-19 a ajuns în Italia și a ucis mii de persoane, chinezii au anunțat că vor dona echipamente de protecție pentru a ajuta Italia în războiul împotriva virusului. Ulterior, s-a aflat că, de fapt, China ar fi vândut echipamentele Italiei, nu le-ar fi oferit în mod gratuit, relatează The Spectator.

Mai mult, un oficial al administrației Trump a declarat că situația este mult mai gravă de atât și italia ar fi donat mai multe kit-uri medicale Chinei atunci când a avpărut coronavirus pentru prima dată, ca mai apoi să fie obligați să plătească pentru a le primi inapoi.

„Înainte ca virusul să lovească Europa, Italia a trimis tone de echipamente medicale de protecție către China pentru a ajuta să protejeze populația. China le-a trimis înapoi în italia, dar nu pe toate, și apoi au cerut bani pentru ele”, a explicat oficialul american.

Citeste si: Dan Negru, atac dur la adresa unei țări europene care nu a luat măsuri anti-coronavirus: „Mulți din cei care au decis să sacrifice omu' in favoarea fierului vor intra la pârnaie!”

Citeste si: Christina Ich, atac virulent la adresa bloggerului care a acuzat-o că este plătită de Institutul Cantacuzino pentru campania de donare: „Eu prostituată și voi niște mizerii”

fara descriere

„Chinezii sunt cei care au răspândit coronavirus”

„Oficialii din China spun că ei sunt cei care îi ajută pe italieni câd, de fapt, ei sunt cei care ne-au infectat pe toți. Este evident că ar trebui să ajute. Au o responsabilitate aparte să ajute pentru că ei sunt cei care au început să răspândeasă acest virus și nu au oferit informațiile necesare pentru ca restul lumii să se pregătească corespunzător”, a mai spus oficialul administrației Trump.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate