Scandal între Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” și Carmen de la Sălciua! ”M-a enervat rău, acum” EXCLUSIV

Larisa Judele, fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” a decis, de curând, să se implice într-o serie de acțiuni caritabile, lucru pe care, de altfel, l-a popularizat prin toate mijloacele pe care le-a avut la îndemână.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Cu toate acestea, vechile rivalități se uită greu, iar între Carmen de la Sălciua și Larisa de la ”Puterea Dragostei” există o ”problemă” mai veche generată de apropierile dintre Culiță Sterp, iubitul cântăreței, și focoasa fostă concurentă din show-ul moderat de Andreea Mantea.

Citeste si: Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

Citeste si: Avem confirmarea! În sfârșit, au recunoscut! Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua își afișează relația și iubirea VIDEO

Mai exact, după ce Larisa a început să facă apeluri din ce în ce mai dese pe conturile sale de socializare pentru ca cei care o urmăresc să participe la evenimentul caritabil pe care l-a organizat și căruia i-a dat numele de ”Puterea Dragostei pentru copii”, Carmen de la Sălciua a reacționat printr-o postare pe contul ei de Instagram și, chiar dacă nu i-a pronunțat numele, referințele păreau clare.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

 

”Aud că toată lumea vrea să facă fapte bune. Părerea mea, deși probabil o să fiu criticată pentru asta, e că faptele bune se fac în liniște. Din ce în ce mai mulți prieteni sau oameni care mă urmăresc și îmi apar în listă cu posttări gen să ajutăm copii, să ajutăm oamenii nevoiași...

Toate lucrurile astea, fiecare le știm și preferabil ar fi să le păstrăm pentru noi așa cum spune Cartea Sfântă: Dumnezeu îți va răsplăti ție în ascuns, iar tu trebuie să faci în ascuns”, a spus Carmen de la Sălciua, aluziile fiind suficient de străvezii la campania pe care o face Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Evident, replica acesteia a venit imediat. ”Înțelegeți total greșit foarte multe lucruri. Vă dau un sfat: nu vă mai umpleți suflețelui cu atâtea lucruri negative și să aruncați cu noroi în altcineva. Bucurați-vă de viața”, a spus, inițial, Larisa de la ”Puterea Dragostei” după a văzut postarea celebrei Carmen de la Sălciua. Mai mult, recunoaște Larisa de la ”Puterea Dragostei”, supărarea ei este cu atât mai mare cu cât, practic, îi este demolată campania prin care vrea să ajute niște oameni sărmani. ”Sunt mulți care popularizează asemenea evenimente. Și e și normal, pentru că dacă nu o faci, cum să poți să ajuți? Pentru că, sincer, eu nu îmi pot permite să îi ajut așa cum mi-aș dori dacă nu am alături de mine mai multe persoane, nu îmi permit financiar. M-a enervat rău, acum, reacția ei... Ca să fim eficienți, dacă vrem să ajutăm, nu e normal să ne strângem cât mai mulți? Să le facem niște Sărbători frumoase, să uite, măcar pentru câteva zile, de probleme, cum să procedăm? Să mergem fiecare separat, doar că așa vrea ea?”, ne-a spus, revoltată, Larisa Judele, organizatoarea campaniei ”Puterea Dragostei pentru copii”.

 

Culiță Sterp și Ella de la ”Puterea Dragostei” au fost acasă la Larisa, pentru o noapte

Carmen de la Sălciua pare să o vadă pe Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” ca pe o rivală provine din faptul cî, deși se împăcase în secret cu Culiță Sterp, acesta și-a petrecut noaptea în casa fostei concurente.   ”I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută... Adică avea un maiou atât de transparent încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat... Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin”, ne-a spus, în exclusivitate Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce. Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vina pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, explicând problemele pe care le are cu Carmen d  la Sălciua.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Așa arătam eu” Simina Loica a apărut cu fața bandajată, la scurt timp de la împăcarea cu Alex Bobicioiu! Bruneta și-a îngrijorat toți fanii

Anda Adam îi pune la punct pe cei care o critică! Artista, reacție vehementă în mediul online: "Treziți-vă la realitate, că m-ați zăpăcit!"

„Lăsați bietele animale in pace!” Viorica de la Clejani, revoltă totală în mediul online, după moartea Anei Oroș, femeia ucisă de câini. Mesajul tranșant transmis de artistă

„Toată familia se bucură” Carmen de la Sălciua radiază de fericire! Artista a dat de veste imediat fanilor săi

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Cum a PĂCĂLIT Putin VESTUL. Culisele PLANULUI MALEFIC al Kremlinului

„Lăsați bietele animale in pace!” Viorica de la Clejani, revoltă totală în mediul online, după moartea Anei Oroș, femeia ucisă de câini. Mesajul tranșant transmis de artistă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies