Vedete

Scandal între Simona și Simina la "Puterea Dragostei": "E o prefăcută. Zice că nu jignește, dar a spus de o fată că e proastă"

Simona și Simina s-au contrat în această emisiune a show-ului "Puterea Dragostei" de la Kanal D. Simona a susținut că Simina este o prefăcută.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"N-am vorbit de nicio fată că e proastă", a spus Simina, fiind contrazisă de Simona.

"Ba ai vorbit, Simina. Știu că ai spus că e o proastă și cred că e vorba de Roxana. A sunat o fată și a spus că s-a sărutat cu grecul și că e o proastă. Grecul are legătură cu Roxana. Pe mine mă deranjează, eu am început să țip, că a spus în emisiune că ea nu dă importanță, că nu jignește, că așa a fost educată. În afara emisiunii vorbești urât, cu proastă etc", a susținut Simona.

Raluca este de părere că Simona a început conflictul cu Simina pentru a ieși în evidență. "Se leagă de Simina doar să facă materiale, că ai văzut că prinde bine să se certe fetele cu Simina", a spus Raluca.

"Ești o prefăcută, o să vedeți că până la sfârșit toate fetele vor spune asta. În față vine și vorbește și se leagă de anumite subiecte. Eu stau cu ea în cameră, știu ce vorbește", a concluzionat Simona, referindu-se la Simina.

Galerie foto