Scandal la apartamentul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea! De sunt vecinii revoltați, deși au trecut doi ani de la moartea afaceritului? EXCLUSIV

E scandal în blocul în care Marcel Toader a locuit cu Gabriela Cristea. Vecinii îl pomenesc și azi pe afacerist, și nu în termeni foarte amabili.

Marcel Toader și Gabriela Cristea
Marcel Toader și Gabriela Cristea, pe vremea când se iubeau
Autor: Radu Constantin

In articol:

16 ani a locuit Marcel Toader într-un apartament cu 2 camere, pe unde s-au perindat și soțiile celebre ale afaceristului: Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea sau Maria Constantin. Înainte să moară, Marcel a intrat într-o gravă criză financiară, firma lui de piscine a intrat în insolvență iar apartamentul a fost scos la licitație din cauza datoriilor la întreținere care au depășit 10.000

de euro.

Vecinii, obligați să plătească din propriul buzunar pentru a acoperi datoriile lui Toader

În 2018, atunci când au câștigat procesul împotriva lui Toader (afaceristul trăia în acel moment), vecinii lui s-au gândit că problemele financiare ale asociației de proprietari se vor rezolva după vânzarea imobilului. Paradoxal, acest lucru nu s-a întâmplat. Iar asociația a ajuns în situația de a-și plăti cu mare dificultate facturile la utilități.

Citeste si: Gabriela Cristea, luată din nou în vizor! Prezentatoarea TV a primit o avalanșă de critici dure: ”Arăți ca ultima babă”

La doi ani de la moartea lui Marcel Toader, nici un ban din restanța de aproape 500.000 de lei la întreținere, nu a ajuns în contul asociației de proprietari. Motivul este unul cât se poate de ciudat: vecinii lui Toader au obținut în instanță obligarea acestuia de a vinde apartamentul, însă toți banii s-au vărsat în conturile firmei lui Toader, care deținea de fapt imobilul.

Cum firma se afla în procedură de insolvență, noul administrator legal a decis că datoria către vecini nu reprezintă o ”cheltuială propritară”, așa că aceasta poate fi amânată. Recent, asociația de proprietari a deschis un nou proces în care solicită acordarea unei tranșe de 12.000 de lei pentru acoperirea unor cheltuieli urgente ale blocului, însă cererea a fost respinsă de judecători. Pe de altă parte nici noul proprietar al imobilului nu poate fi obligat să plătească datorii la întreținere care nu-i aparțin, în condițiile în care el a achitat suma cu care a licitat pentru respectivul imobil.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Gabriela Cristea a dat-o din nou în bară cu o gafă vestimentară. Internauții au taxat-o grav: ”Te rog să-ți cumperi un sutien...”

Vecinii sunt revoltați

Marcel Toader
Marcel Toader s-a stins din viață acum 2 ani

În aceste condiții, starea de revoltă a foștilor vecini ai Gabrielei Cristea crește de la o zi la alta, mai ales că ei trebuie să acopere din propriul buzunar utilitățile la care Marcel Toader a rămas

restant. Singura variantă pentru ei este ca fosta firmă a lui Marcel Toader să-și declare falimentul, urmând ca toți creditorii să fie plătiți în funcție de banii care se mai află în acest moment prin conturile firmei.

Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, la 56 de ani, din cauza unui infarct. Bărbatul era cunoscut cu probleme cardiace însă în ultimii ani renunțase să-și mai ia tratamentul pentru inimă.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a dat din casă! Vedeta mai vrea copii, însă are o problemă: ”Nu mai pot”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își întrețin relația prin glumițe fierbinți! „Vrei să facem un film în dormitor?”

Marcel Toader, lovitură devastatoare pentru Gabriela Cristea, la doi ani după moarte! Vedeta, somată să-și cedeze mașina sau să plătească 40.000 de euro! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

DOLIU URIAȘ în lumea sportului din România! A făcut infarct în propria casă

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies