Scandal monstru intre iubita romanca si amanta lui Philipp Plein! Ce mesaje si-au trimis Andreea Sasu si Morgan: "Pari un clovn"

Distribuie pe:
fara descriere
 
Andreea Sasu, iubita romanca a lui Philipp Plein, cea cu care s-a impacat recent, este in scandal cu Morgan, fata pentru care creatorul a parasit-o pentru o vreme. 
 
Cele doua si-au trimis mesaje taioase, iar Philipp s-a vazut nevoit sa intervina. 
 
fara descriere
 
”Ratato! Încetează să mai fii ca mine” / ”Eu am făcut demult poză acolo! Bum!” sau ”Spune-i bărbatului tău să înceteze să mă mai sune pentru că dacă îi răspund o să te trimită acasă atât de repede...”, sunt o parte din mesajele pe care Morgan i le-a trimis Andreei Sasu, actuala iubita a lui Philipp. 
 
”Am petrecut timp frumos împreună şi nu vreau ca povestea noastră să se termine aşa”, este mesajul pe care Philipp Plein i l-a trimis lui Morgan Osman.
 
Insa Morgan nu s-a lasat si i-a trimis un alt mesaj.
 
 
”De ce m-ai sunat la 6 dimineaţa? Te-ai furişat din cameră şi ai plecat de lângă t***ă ca să mă suni pe mine? E cea mai patetică fiinţă umană pe care am văzut-o în viaţa mea. E obsedată de mine. Ar trebui să se oprească înainte să vin la hotel şi să vă plesnesc pe amândoi. M-am săturat de jocurile astea”, i-a mai spus fosta amanta. 
 
fara descriere
 
”Te porţi prosteşte! Nu-ţi face griji, nimeni nu intenţionează să se bage în treburile tale. Nu te-am sunat şi nici nu o să te mai sun vreodată. Aşa că stai calmă şi bucură-te de viaţa ta frumoasă. Insta story-urile tale te fac să pari un clovn şi de parcă ai avea nevoie de atenţie”, s-a enervat Plein. 
 
Mai multe mesaje pe Cancan.ro. 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate