Scandal monstru la "Puterea Dragostei"! Ricardo și Alex s-au scuipat și au sărit să se bată!

Ricardo și Alex au fost protagoniștii unui scandal monstru în această ediție a emisiunii "Puterea Dragostei" de la Kanal D. A plecat de la câteva glume, dar lucrurile au degenerat foarte tare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Ricardo și Alex au început prin a se ironiza unul pe celălalt, însă cearta dintre ei a luat o turnură cu totul neașteptată.

"Ia, gata cu glumele că mă enervezi deja! Vezi că eu nu sunt ca ăla", l-a amenințat Ricardo pe Alex. "Vezi că iei galben", l-a avertizat Alex pe Ricardo, însă acesta nu a ținut cont de avertismentul lui.

Ricardo s-a ridicat în picioare, s-a îndreptat spre Alex, însă a fost oprit de Andy. Nu s-a terminat aici. Câteva momente mai încolo, Ricardo l-a scuipat pe Alex, iar Alex a replicat, scuipându-l și el. Lucrurile ar fi degenerat într-o bătaie de stradă între cei doi, dacă băieții din casa "Puterea Dragostei" nu ar fi intervenit. În cele din urmă Ricardo a mers în casa fetelor, iar cei doi s-au calmat.

Bogdan, liderul săptămânii în casa băieților de la "Puterea Dragostei", a încercat să aplaneze conflictul. El i-a propus lui Alex să dea mâna, acesta a acceptat, iar ulterior s-a îndreptat în casa fetelor, unde se afla Ricardo. Ricardo nu a vrut să dea mâna cu Alex, însă a fost și el liniștit de către fete.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate