Scandal oribil cu înjurături la Puterea Dragostei! Adrian s-a certat cu Ricardo și cu Jador! S-a ajuns la cuvinte grele

Scandal oribil cu înjurături la Puterea Dragostei!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Adrian este bănuit că i-a influențat pe băieți să nu-l voteze pe Ricardo să revină în concurs din cauză că o place pe Raluca.

Ricardo: Cred că l-au votat pe Bogdan. Pentru că sunt prieteni cu el! Măi saracule! Cum să mă jignești tu pe mine, mă! N-aveai să-ți iei două țigări! M-am enervat! Gata! Ăsta e adevărul! Ești tu prieteni cu băieții, de-aia l-au votat pe Bogdan. Eu respect pe toată lumea din casă, numai pe tine nu!

Adrian: Îl iau la mișto! Să nu zic că te iau la altceva.

None a explicat de ce nu îl vrea nimeni pe Ricardo în casă: Am avut de ales între armonie și circ. Am ales armonia! Dacă ei prin intervenția asta s-au certat, dacă venea aici, s-ar fi luat la bătaie! Cred că s-ar fi bătut Adrian cu Jador ieri pe-aici.

fara descriere

Jador a povestit apoi de ce el l-a înjurat pe Adrian.

Jador: Simina mi-a spus că s-a luat de ea. M-am dus la el să-i zic, m-a strâns de mână, mi-a dat sângele. M-a julit cu inelele. Eram supărat, mă și durea! L-am înjurat! Îmi asum!

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Babi Minune formează un cuplu de senzaţie! Ei vor cânta împreună la un spectacol în Germania! FOTO

Simina: Am crezut că am vrut să mă lovească! A trecut pe lângă mine și mi-a dat un cot! N-am știut dacă a fost în glumă sau adevărat. Am crezut că a vrut să mă lovească.

Jador: Ne-am împăcat până la urmă, nu e nicio problemă!

Citeste si: Cristi din Banat și-a pus fanii în dubii! ”Cum mă vreți, bărbat sau femeie?”

Andreea Mantea a răbufnit! "Ar trebui să vă fie rușine că folosiți astfel de cuvinte!"

fara descriere

Jador: Mi-e rușine, mi-am cerut scuze apoi.

Adrian a fost invitat să iasă din emisiune după ce a început să vorbească iar și să spună lucruri urâte despre fosta lui iubită! ȚRaluca își dorește probabil să facă dragoste cu Ricardo și îi e rușine să recunoască!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate