Scandal oribil cu înjurături la Puterea Dragostei! Adrian s-a certat cu Ricardo și cu Jador! S-a ajuns la cuvinte grele

Scandal oribil cu înjurături la Puterea Dragostei!

Autor: R.L.

Adrian este bănuit că i-a influențat pe băieți să nu-l voteze pe Ricardo să revină în concurs din cauză că o place pe Raluca.

Ricardo: Cred că l-au votat pe Bogdan. Pentru că sunt prieteni cu el! Măi saracule! Cum să mă jignești tu pe mine, mă! N-aveai să-ți iei două țigări! M-am enervat! Gata! Ăsta e adevărul! Ești tu prieteni cu băieții, de-aia l-au votat pe Bogdan.

Eu respect pe toată lumea din casă, numai pe tine nu!

Adrian: Îl iau la mișto! Să nu zic că te iau la altceva.

None a explicat de ce nu îl vrea nimeni pe Ricardo în casă: Am avut de ales între armonie și circ. Am ales armonia! Dacă ei prin intervenția asta s-au certat, dacă venea aici, s-ar fi luat la bătaie! Cred că s-ar fi bătut Adrian cu Jador ieri pe-aici.

Citeste si: Ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe mama Geta. Cum a surprins-o Getuța Sterp: ”Se face gaură în pământ”. Imaginile au ajuns virale- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Jador a povestit apoi de ce el l-a înjurat pe Adrian.

Jador: Simina mi-a spus că s-a luat de ea. M-am dus la el să-i zic, m-a strâns de mână, mi-a dat sângele. M-a julit cu inelele. Eram supărat, mă și durea! L-am înjurat! Îmi asum!

Citeste si: Carmen de la Sălciua şi Babi Minune formează un cuplu de senzaţie! Ei vor cânta împreună la un spectacol în Germania! FOTO

Simina: Am crezut că am vrut să mă lovească! A trecut pe lângă mine și mi-a dat un cot! N-am știut dacă a fost în glumă sau adevărat. Am crezut că a vrut să mă lovească.

Jador: Ne-am împăcat până la urmă, nu e nicio problemă!

Citeste si: Cristi din Banat și-a pus fanii în dubii! ”Cum mă vreți, bărbat sau femeie?”

Andreea Mantea a răbufnit! "Ar trebui să vă fie rușine că folosiți astfel de cuvinte!"

Jador: Mi-e rușine, mi-am cerut scuze apoi.

Adrian a fost invitat să iasă din emisiune după ce a început să vorbească iar și să spună lucruri urâte despre fosta lui iubită! ȚRaluca își dorește probabil să facă dragoste cu Ricardo și îi e rușine să recunoască!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Larisa de la “Puterea dragostei” are un suflet uriaş! În liceu, a iniţiat un proiect caritabil pentru ajutorarea unei fundaţii a copiilor defavorizaţi!

Dovada că luptătorul Cristi Mitrea este topit după fiul lui! Uite ce poate să facă împreună cu acesta! Cei doi formează o echipă de şoc, iar Andreea Mantea se amuză copios!

Hannelore aruncă bomba! Fosta concurentă a pus ochii pe alt bărbat și nu mai locuiește singură

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies