Scandal pe pagina lui Speak, după ce Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express: „Au fost favorizați! Gina nu mai…”

Pe pagina de Facebook a lui Speak a izbucnit un adevărat scandal după ce s-a aflat că Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express, iar Speak și Ștefania au ajuns la final 20 de minute mai târziu. Frumoasa artistă a fost vizibil dezamăgită că nu a luat trofeul, însă și ea și iubitul ei au declarat ulterior că se consideră câștigători pentru că se au unul pe altul. În plus, cei doi tineri s-au și logodit în timpul show-ului, spre uimirea fanilor.

fara descriere

Scandal pe pagina lui Speak, după ce Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat

Nu toată lumea este împăcată cu rezultatul concursului. Mulți dintre fanii lui Speak și ai Ștefaniei cred că ei ar fi trebuit să câștige concursul. Tocmai de aceea, pe pagina de Facebook a cântărețului, a izbucnit un adevărat scandal, admiratorii acuzând că Sorin Bontea și Răzvan Fodor ar fi fost favorizați.

„Au fost favorizati mereu, vouă v-a dat camera 900 si cv si lor 700. În fine, s-a văzut că pe ei i-au vrut câștigători, Gina nu mai putea cand îi vedea mereu. Cand vedea pe altii inainte nu era chiar asa fericita. Si cand au fost eliminați Adda si Cătălin, ea era fericită ca nu au ieșit fodorii”, a scris un fan al emisiunii pe pagina lui Speak, în dreptul unor fotografii din Asia.

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a îngrășat în izolare: „ În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată”

Citeste si: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Expres! Prima reacție a Ștefaniei și a lui Speak după ce au pierdut marele premiu la doar câteva secunde distanță

fara descriere

„Au meritat din plin Fodor si Bontea premiul, si pe buna dreptate!! Sunt cei mai buni! 👌👏”, a scris un alt fan al emsiunii.

„Le-a dat mura in gura la mai multe probe, în fine, s-a văzut de mult pe cine voiau câștigători organizatorii, să nu se supere Sorin Bontea si bineinteles Ginuta simpatica”, a scris un alt admirator al lui Speak și al Ștefaniei.

sursa foto: Facebook 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate