Scandal și acuze de proporții în handbalul românesc. Jucătoarea de lot național și patronul clubului își aruncă vorbe grele: ”M-a hărțuit!”

Handbalul românesc este zguduit de un scandal sexual! Acuze grave își aruncă jucătoarea de la Danubius Călărași și Cristian Gavrilă, patronul clubului.

Alexandra Stratulat și Cristian Gavrilă
Alexandra Strătulat și Cristian Gavrilă[Sursa foto: Facebook]
Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Totul a început în timpul pandemiei, când jucătoarea de handbal, Alexandra Ecaterina Strătulat s-a transferat de la LPS Iași la echipa Danubius Călărași. Aici, Alexandra Strătulat a început să aibă o relație amoroasă cu șeful clubului, Cristian Gavrilă.

După ce relația dintre cei doi s-a încheiat au început acuzațiile între cei doi.

Handbalista susține că patronul clubului continuă să o hărțuiască de când s-a terminat relația lor. Alexandra Strătulat spune că a depus o plângere la poliție pe numele fostului iubit și că a solicitant chiar și un ordin de restricție.

handbal.jpg

Cristina Neagu are coronavirus. Vedeta de la CSM București este în izolare

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

În schimb, Cristian Gavrilă o acuză pe handbalistă că s-a prostituat și că nu i-a înapoiat bunurile.

A solicitat sprijin pentru a-și putea face prezența la cursuri, a primit o tabletă IPad. Având în vedere că urma să primească banii de la alegeri, am zis că nu e nicio problemă în a-i recupera. Ca oficial a fost la federație să rezolve contractele, i s-a plătit cazare și masă plus transport pentru a rezolva acele lucruri.

La întoarcerea de la federație a spus că și-a spart telefonul și că nu mai are cum să comunice și i s-a dat cu titlu de împrumut un iPhone nou. A fost nemulțumită de calitatea lui și a solicitat sprijin pentru cumpărarea ultimului tip de iPhone pentru a-și putea face poze de o calitate mai bună. La achiziționarea acestui iPhone i s-a spus că trebuie să restituie celălalt telefon. Nu s-a întâmplat nici până astăzi.
Pentru că urma să primească o sumă lunară de 2.500 de lei, am crezut că nu va fi o problemă în a-mi recupera banii. Apoi, la un meci oficial, s-a accidentat. De fapt, a mimat că s-a accidentat. A primit bani pe card și cash, aceste sume apar pe extrase bancare și ștate de plată. În aprilie, însă, i-am solicitat bunurile și banii înapoi. S-a dus la Poliție, spunând că o hărțuiesc.
Am depus și eu hârtii, arătând că de fapt îmi cer lucrurile înapoi
.” a declarat patronul clubului  din Devizia A.

Citeste si: O handbalistă emblematică a României s-a lansat în afaceri în plină pandemie!

Mama handbalistei, acuzații grave asupra lui Gavrilă

Mihaela Preda, mama handbalistei susține că Gavrilă îi urmărește fiica și vrea să o omoare:” A existat o relație între el și fiica mea(...). A vrut s-o omoare în fața blocului, la Iași, unde a urmărit-o mai mult timp. A strâns-o de gât, a auzit cineva și a intervenit. O hărțuiește, este mereu prezent la Iași, stă în mașină și o pândește. Ea și-a schimbat numărul de telefon din cauza lui, i-a hărțuit prietenii.  Trimite poze la 02:00 dimineața în fața ușii noastre. Am luat-o de la Călărași pentru că acolo a vrut s-o omoare. Locuia în gazdă, cu alte colege, a vrut s-o strângă de gât în casă .”

Mai mult, mama Alexandrei Strătulat spune că după fiecare agresiune suferită de fiica ei, Gavrilă îi oferea cadouri:” După fiecare agresiune, apărea ba cu un ceas, ba cu o tabletă. I le făcea cadou și acum spune că sunt ale lui. Am apelat la un ordin de restricție pentru că o terorizează. Îi terorizează colegii de la Facultatea de Educație Fizică și Sport .”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Neagu, alături de Mihai Leu la finala Super Rally de la București

Doliu în lumea sportului. A murit handbalista Ekaterina Koroleva

Retrasă din handbal, Ada Nechita are o viață fabuloasă cu iubitul milionar! FOTO

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

Aceste obiecte devin un pericol în mașină. Pot exploda de la căldură

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Reghecampf, lovitură fatală pentru Anamaria Prodan. Antrenorul renunță la tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies