Scandal uriaș în casa lui Leo de la Strehaia! La un pas de bătaie pentru cocoșeii de aur! Dana Criminala va înnebuni de furie

Leo de la Strehaia pare că s-a împăcat cu Dana Criminala, lucru care a scos-o din minți pe Patroana, mama ”Prințului Țiganilor” care, fără să stea pe gânduri, a scos de ”la ciorap” câțiva cocoșei.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

”Am adus niște gălbiori, niște bănișori, să ducă la Dana... A zis Dana să caut, să își mai dau... Păi, tu credeaii că eu sunt proastă?”, a vituperat Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

Citeste si: Leo de la Strehaia aruncă bomba! Anca de la Strehaia a acceptat, iar afacerea ”Vulpița” e ca rezolvată

Citeste si: Șoc în cazul Roxanei Marinescu! A avut COVID-19 sau e victima unei conspirații? ”Singura mea întrebare este de ce eu”

Citeste si: VIDEO| Bodyguardul vedetelor, atacat cu macete și cuțite de 16 indivizi mascați

Iar scandalul a pornit imediat, cu atât mai mult cu cât lână Leo de la Strehaia era fosta lui soție, Anca. Care, culmea, a primit cei câțiva cocoșei de aur, vreo 10, în ciuda eforturilor lui Leo de la Strehaia de a-i primi el. ”Nu îi da, că se duce la femei. Eu îi dau la copii”, a spus Anca de la Strehaia și i-a primit în mână, înveliți într-o pânză albă.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Mai mult, Patroana, supărată că Leo de la Strehaia s-a împăcat cu Dana Criminala, a început să facă presiuni pentru ca fiul ei și Anca de la Strehaia să se împace, așa cum și-ar dori ea.

”Dacă nu vă împăcați amândoi, iau ciomagul și chem țiganii să facem judecată. Duminica viitoare îi chem pe bulibașă și pe țigani să vă hotărâți o dată și o dată. Dacă nu vrea Anca, o scot afară din casă, dar îi dau bani să își facă o casă. Dar tu să nu mai vorbești cu altele, că alea sunt diavolul, cum o cheamă pe aia cu coarne a ta?”, a mai spus Patroana, nervoasă la culme.

 

 

Leo de la Strehaia are probleme amoroase: refuzat de Anca, prima nevastă, în plin divorț de Dana Criminala

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună, iar acum, pare-se, și-a făcut loc între ei și Anca de la Strehaia. Acum însă, pare-se, între Dana Criminala și Leo de la Strehaia lucrurile s-au îndreptat, iar cei doi se iubesc, din nou.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies