Scandal uriaș în familia lui Leo de la Strehaia! Acuzațiile sunt halucinante

Familia lui Leo de la Strehaia este zguduită, din temelii, de un nou scandal. De această dată, culmea, Leo de la Strehaia nu este cel implicat, sora lui, Olga, aruncând în spațiul public niște acuzații care însă îl umilesc pe ”Prințul Țiganilor”.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai exact, Olga, sora lui Leo de la Strehaia, susține, convinsă chiar, că Alin, fiul ”prințului Țiganilor” nu este, de fapt, tatăl copilului său cu Mihaela.

Citeste si: Ofertă fabuloasă pentru Vulpița ca să renunțe la emisiune ”Îi dau un miliard, cash, doar să lucreze cu mine”

Citeste si: E clar, s-au împăcat! Leo de la Strehaia, petrecere fabuloasă cu Dana Criminala! Video bombă

Citeste si: Leo de la Strehaia, reținut! A fost ăltat de mascați! Mama "Prințului Țiganilor", urlet de durere în fața secției de poliție

 

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

”David, nepotul lui Leo de la Strehaia din partea lui Alin, a crescut și, de când e mai mare, bunicul lui îl răsfață enorm. Leo, pe cât e el de serios în viața de zi cu zi, pe atât de mult îl răsfață pe David, e un bunic care nu îi refuză nimic nepotului. Chiar Alin îmi zicea că, pe când era el mic, Leo nu era nici pe departe atât de afectuos sau de atent cu el cum este cu nepotul lui (...) Leo de la Strehaia își dorea să aibă nepoțel, că nepoată are de la Alin. Și eu i l-am făcut, de aceea ne și înțelegem atât de bine. De multe ori chiar îmi spune să ies în oraș, cu Alin, că răpmâne el să aibă grijă de Davind, fiul nostru. Iar când ne întoarcem.... Casa e cu sus-n jos, copilul râde, iar Leo... Zici că el e copilul”, ne-a spus, în exclusivitate, Mihaela Tache, nora lui Leo de la Strehaia. Doar că, susține Olga de la Strehaia, de fapt, Mihaela a făcut copilul cu un manelist celebru și susține doar că este al lui Alin, ca să profite de notorietatea și averea familiei. ”Copilul ei nu e cu nepotul meu, Alin”, susține Olga de la Strehaia, lucru care a declanțat un scandal uriaș în familia lui Leo de la Strehaia.

”Olga nu știe ce vorbește, nu știu ce a apucat-o. M-am supărat pe ea, nu se poate să mă umilească pe mine, să îmi înjosească băiatul. Copilul este sigur al lui Alin, dacă nu era, știam eu, nu e chiar așa... Copilul e a lui Alin, garantat”, ne-a spus, nervos din cale afară, Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia are probleme amoroase: refuzat de Anca, prima nevastă, în plin divorț de Dana Criminala

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună, iar acum, pare-se, și-a făcut loc între ei și Anca de la Strehaia. Acum însă, pare-se, între Dana Criminala și Leo de la Strehaia lucrurile s-au îndreptat, iar cei doi se iubesc, din nou.

 

Galerie foto 
Citește și:

Alexandru Arșinel este internat la spital, unde a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a actorului

George de la Puterea Dragostei, reacție acidă după ce Mona a spus că s-au văzut în afara competiției: ”Să nu mai existe..”

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea ia amploare! Ea l-a așteptat acasă după ce a ieșit din Ferma, dar nu s-a întâmplat asta: "Cred că după două săptămâni"

Alex Bodi și Victor Slav, discuții puternice. Cum se înțeleg foștii soți ai Biancăi Drăgușanu

Simona Gherghe, detalii neștiute despre plecarea de la emisiunea care i-a făcut cunoscuți pe Vulpița și Viorel! "Însă obosisem la..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies