Scandal uriaș în lumea manelelor! Dansatoarea lui Salam trăiește clipe grele cu părinții ei! ”Am plecat de acasă...

Narcisa, dansatoarea preferată a lui Florin Salam, a plecat în strănătate cu iubitul ei, după ce părinții ei i-au interzis să mai fie cu el

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Narcisa, una dintre cele mai îndrăgite prezențe din lumea manelelor, cunoscută și sub numele de ”dansatoarea preferată a lui Salam” pare să nu aibă liniște atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă.

Citeste si: Cum s-a făcut manelistul Dan Drăghici respectat în închisoarea de maximă siguranță din Marea Britanie? ”Toți de aici știu că...”

Citeste si: Singurele imagini cu tatăl lui Abi Talent! Plimbări cu Panamera, poze cu interlopi: el l-a învățat șmecheria pe ”regele internetului”

Citeste si: Fosta soacră a lui Florin Salam îl desființează pe artist: „Când o să înceapă lumea să știe, nimic nu o să mai fie la fel”

De câteva luni bune, Narcisa care se lupta ca povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei, Cosmin, să fie înțeleasă de părinții ei, care nu îl acceptă sub nici o formă pe tânăr. Mai mult, i-au interzis să îl aducă vreidată în fața lor, lucru ce a dus la tensiuni uriașe de ambele părți.

fara descriere

Narcisa este supărată! ”Tata mi-a zis că iubitul nu este de nasul meu”

”Tatăl meu nu este de acord cu relația pe care o am cu Cosmin și pe deasupra mi-a zis să îl las pentru că nu este nasul meu, pe motiv că știe el că mulți dintre bărbații doresc doar aventuri de noapte și că îmi vrea binele că fiica lui”, a povestit Narcisa pentru Gazeta Mondenă TV, lăsând să se înțeleagă că părintele său îl consideră pe tânăr doar un tip care dorește să se distreze cu fiica lui și atât, nimic mai mult.

fara descriere

fara descriere
Dansatoarea lui Salam, în mare scandal cu părinții! ”Am ales să plec în strănătate cu iubitul meu”

În atari condiții, dansatoarea lui Salam este în mare scandal cu părinții, iar apropiații susțin că, din disperare și pentru a-și trăi povestea, Narcisa a plecat de acasă, ba mai mult, ar fi părăsit România de ceva timp. ”Am ales să părăsesc România alături de iubitul meu pentru că nu am fost înțeleasă de părinții mei, în special de tatăl meu și nu aveam unde să locuim amândoi. Am decis amândoi să ne mutăm în Anglia, eu muncesc, el muncește și ne descurcăm foarte bine” a spus dansatoarea Narisa pentru Gazeta Mondenă TV , care a mai precizat însă că, speră ca, într-o bună zi, cei dragi să realizeze că ea este fericită cu bărbatul ales și ei trebuie să îi fie alături, ca o adevărată familie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate