Scandal uriaș între Bianca și Alexandru Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Concurentul a avut o reacție extrem de violentă: „Pleacă, ești nesimțită și prefăcută!”

Bianca și Bobicioiu au făcut scandal în Puterea Dragostei. Concurentul a făcut-o nesimțită și a avut o reacție violentă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Alexandru Bobicioiu s-a enervat teribil după ce Bianca a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o el la camera roșie cu Simona. El le spunea băieților cât de deranjat a fost de ce a spus ea și a înjurat-o. Ea nu a mai rezistat și s-a dus în casa băieților.

Boicioiu: Mă faci încontinuu de râs! De ce nu te abții? Abține-te! Eu mă cert cu băieții ca să nu mai vorbească despre tine și tu orbești numai despre mine.

Bianca: Nu aici, că nu ai vorbit despre mine aici. nu mă enerva, vezi că m-ai enervat foarte tare. Ce educație ai? Ce educație ți-a dat mama ta?

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, goală sub duş lângă o altă femeie! Bruneta vorbeşte despre imaginea care a şocat România! "Nu îmi plac fetele"

Citeste si: Cristi Mitrea a dezvăluit cine este cea mai mare iubire a sa! Fostul partener al Andreei Mantea şi-a divinizat bunicul, pe care şi l-a tatuat pe piept! FOTO

fara descriere

Puterea Dragostei: Alexandru Bobicioiu a avut o reacție violentă.

Alexandru Bobicioiu a țipat și a lovit cu o sticlă în masă, înainte să o arunce cu putere.

Bobicioiu: Pleacă, te rog eu. Pleacă! Ești nesimțită și prefăcută!

fara descriere

Bianca: Tu ești nesimțit! Incredibil, ce comportament! În sfârșit vedem și noi cu adevărat!

Cearta dintre cei doi a continuat până când Bogdan Mocanu a luat-o pe sus pe Bianca și a dus-o în casa fetelor.

Jador: Ești bărbat sau...? Bă, frate, nu e bine să o înjuri!

Bobicioiu: O înjur cât vreau eu, atâta timp cât mă vorbește pe la spate.

Bianca s-a întors înapoi, dornică să continue discuția cu Alexandru Bobicioiu.

Bianca: Nu-mi spune tu mie că nu vorbești despre mine, știi foarte bine că vorbești despre mine. Și aseară ai făcut-o, așa că lasă vrăjeala asta ieftină. Eu știu ce vorbești despre mine. Dacă nu zic, nu vreau să spun, dar nu înseamnă că nu știu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate