SCANDAL URIAŞ la EUROVISION! Mihai Trăistariu a decis să iasă din competiţie! ”Nu pot continua un drum care prezintă multe "mistere "”

Mihai Trăistariu s-a supărat pe organizatoii Eurovision Romania şi s-a retras înainte de semifinale

Autor: Cornelia Ionescu

Nici nu s-au terminat bine etapele de început la Eurovision România, că au şi început scandalurile! Culmea, nu unele destul de mari, adevărate cutremure am putea spune!

Mihai Trăistariu, unul dintre favoriţi a surprins pe toată lumea cu decizia pe care a luat-o înainte de semifinale! El a spus că renunţă la concurs, pentru că nu i se pare corect modul în care producătorii au acordat wild-card-urile! (intră să vezi ce cântăreaţă de la Eurovision va face şi cel de al patrulea copil)

ŞOC, Mihai Trăsitariu s-a retras de la Eurovision! ”N u mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision”

”În urma unei evaluări complete a Concursului Eurovision România 2019, organizat de TVR, am decis să mă retrag din competiţie. Eurovision este concursul care mi-a dat aură de artist în 2006, atunci când am obţinut pentru România cel mai mare punctaj din istorie şi un succes răsunător cu piesă Tornero, în peste 35 de ţări.Acest

lucru m-a motivat pe parcursul carierei mele de artist şi mi-a arătat că visul poate fi împlinit, dacă eşti dispus să lucrezi pentru asta.
 

M-am înscris anul acesta în preselecţii cu piesa Baya, reuşind trecerea în semifinale. Am ales pentru acest an o piesă ritmată pentru că veneam după 5 luni de filmări TCDU-un show tv de succes, de la un alt post TV, unde am fost concurent şi în cadrul căruia am interpretat live... 16 artişti celebri, cu timbre vocale diferite, cu atitudini şi personalităţi diferite,

astfel că vocea mea a fost completată cu succes şi de show ! 

Sunt un artist competitiv şi am demonstrat asta prin fapte.

Pentru că, în acest moment, nu mai am încredere în obiectivitatea organizatorilor concursului Eurovision România, data fiind situaţia neclară, din start, în ceea ce priveşte concurenţii înscrişi-cei care au trecut preselecţiile şi cei care au fost favorizaţi ulterior-am decis să mă retrag. 

Nu pot continua un drum care prezintă multe "mistere".

Mulţumesc fanilor care m-au susţinut întotdeauna şi care sunt alături de mine şi de muzică mea şi le promit că pentru mine, Eurovision rămâne o poveste... fără sfârşit”, a spus Mihai Trăistariu, care s-a retras de la Eurovision!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"A venit momentul să-mi iau rămas-bun"! Mihai Trăistariu, anunţ tulburător înainte de Revelion

Mihai Traistariu a fost "scalpat"! Interpretul are capul plin cu cicatrice, dupa primul implant de par! Ieri l-a facut pe al patrulea

Gabi Jugaru, angajatul lui Mihai Traistariu? Actorul va preda cursuri la o scoala din Constanta FOTO

De mâine se întoarce roata. 4 zodii vor fi pe val

Vestea cea mare pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE! Este decizia momentului în Europa: NU mai este o limită

“Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

Adio, taxiuri. Se pregătește o schimbare istorică

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies