Scandal uriaș la Spitalul „Marius Nasta” din Capitală. Medicii și bolnavii au fost atacați de 20 de bărbați, rude a unui pacient COVID decedat

Medicii de la Institutul „Marius Nasta” din București, unul dintre principalele spitale COVID din țară, au fost amenințați joi seara de rudele furioase ale unui pacient COVID care a decedat.

Spital COVID, atacat de rudele unui pacient mort
Spital COVID, atacat de rudele unui pacient mort[Sursa foto: digi24.ro]
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Mai mulți bărbați au intrat cu forța la Institutul „Marius Nasta” din București și i-au amenințat pe medicii și pacienții internați în spital. Aceștia sunt rudele unui bolnav de Covid -19, în vârstă de 40 de ani, care a decedat joi seară. Managerul instituției va merge vineri să depună o plângere penală.

  Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, a declarat la Digi24 că nimeni nu a fost rănit, însă atât medicii, cât și pacienții s-au speriat foarte tare. Medicul a povestit că rudele furioase au încercat să intre pe ferestre ca să ajungă la secția de terapie intensivă și au amenințat medicii.

Pacientul care a decedat joi seara avea 40 de ani și suferea de obezitate. Rudele bărbatului nu au putut fi oprite la intrare de paza spitalului și în aceste condiții a fost solicitat sprijinul Poliției.  „Din păcate, în această seară a fost o situație extrem de neplăcută la Institutul Marius Nasta, cauzată de decesul unui pacient tânăr infectat cu virusul SARS-CoV-2, un pacient cu comorbidități.

În momentul în care familia a fost anunțată de evenimentul produs, practic un grup mare de cetățeni au forțat intrarea în spital, au ajuns la pavilionul COVID, au urcat pe ferestrele pavilionului și au

încercat să intre pe geamuri- să spargă ferestrele, practic, pentru că asistentele și medicii au reușit să închidă pavilionul”, a relatat dr. Beatrice Mahler la Digi24.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Spital COVID, atacat de rudele unui pacient mort
Institutul „Marius Nasta” din București[Sursa foto: digi24.ro]

Manager: „Personalul și pacienții, extrem de speriați”

Doctorul Beatrice Mahler a spus că pacienților aflați în stare critică le poate dăuna o astfel de sperietură.  „Nu pot să vă spun decât că personalul și în primul rând pacienții au fost extrem de speriați și sunt la acest moment extrem de speriați, pentru că siguranța lor a fost pusă în pericol. Vorbim de pacienți critici, vorbim de pacienți care sunt în terapie intensivă covid și care nu au nevoie de astfel de evenimente”

, a punctat managerul spitalului.

Managerul a precizat că a fost un grup de circa 20 de bărbați care au trecut cu ușurință de cei doi paznici de la poarta Institutului și au avut un comportament agresiv. „Nu a fost nimeni rănit, dar în acel moment în pavilionul COVID erau și ambulanțe, care se prezentau cu alți pacienți. Practic, a fost pusă în pericol siguranța pacienților din Marius Nasta”, a punctat Mahler.

Doctorul a mai spus că va depune plângere vineri. „Cu siguranță mâine voi depune o plângere la Poliție, pentru că este anormal să fie pusă în pericol siguranța cadrelor medicale și a pacienților din Marius Nasta”, a încheiat managerul.

 

SURSE: digi24.ro 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e femeia care vrea să vină la Puterea Dragostei pentru Nicos? Ce mesaj i-a transmis Alexandrei? VIDEO

Doi soți din Iași, bătuți cu bâte și topoare în fața copilului lor! Imagini cu un mare impact emoțional

Cazul Caracal! Dispariție suspectă a singurului martor care a povestit că Alexandra a plecat vie din casa lui Gheorghe Dincă! Tânăra ar fi fost traficată printr-o rețea...

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies