Scandalul abia acum începe! Lino Golden, anunț îngrijorător pe Instagram: „Mă amenință și cu bătaia!”

Lino Golden și Alex Velea au rupt orice fel de relație, atât de prietenie, cât și cea profesională. Ce se întâmplă între cei doi?

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

 


In articol:

Alex Velea este cunoscut pentur modul cum i-ar fi luat sub aripa sa pe Lino Golden și Mario Fresh. Mulți spun că succesul lor a venit pe urma pieselor compuse de Alex Velea, privit drept mentorul lor. Se pare că acele vremuri au apus, iar Lino Golden va pleca pe prorpiul drum, fără Alex Velea.

Chiar dacă cei doi erau foarte aporpiați, se pare că această „despărțire” nu este una amicală. Lino Golden și Alex Velea și-au transmsi mai multe mesaje în mediul online. După ce și-a anunțat sfârșitul colaborării cu Alex Velea, cântărețul i-a transmis un mesaj dur pe pagina lui de Instagram.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a fost replica lui Alex Velea.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

lino golden
LIno Golden, după operație[Sursa foto: Instagram]

Lino Golden, amenințat cu bătaia chiar de ziua lui de naștere!

Se pare că acest conflict nu se va încheia prea curând, iar precum a spus și Alex Velea, „abia începe”. Lino Golden a făcut în urmă cu puțin timp un live pe Instagram, de aporximativ 15 secunde, în care a anunțat că vrea să stea liniștit pentru că este ziua lui de naștere.

Șocant este că trapperul a adăugat că a fost amenințat și cu bătaia, semn că își va petrece ziua de naștere în casă. Întrebarea este cine l-a amenințat pe Lino Golden, însă toate indiciile duc către Alex Velea, fostul său mentor și prieten.

„Sunt niște oameni foarte răi, să nu credeți ce spun ei, noi suntem oameni buni și vă iubim. Azi e ziua mea și vreau să stau liniștit. Nu o să ies din casă că mă amenință și cu bătaia oricum, cine știe cine mă bate”, a declarat Lino Golden, în live-ul de pe Instagram făcut în urmă cu puțin timp.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Incredibil! Ce au făcut Lino Golden și Mario Fresh după ce s-au certat cu Alex Velea

Motivul pentru care Alex Velea nu mai vrea să audă de Lino Golden. Abi Talent aruncă bomba: ”Și-a luat ceas de la Castellano, omul care are copil cu nevasta ta”

Rețetă: Tocană de pui cu legume. Cea mai căutată rețetă: Care e ingredientul secret?

Alexia Eram, atac subtil la adresa lui Alex Velea. Mesajul emoționant pe care fata Andreei Esca i l-a transmis lui Lino Golden, în plin scandal

Lino Golden i-a dat replică lui Alex Velea, după întregul scandal: ”Se încheie aici”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies