Scandalul de hărțuire sexuală care bântuie Casa Regală a Marii Britanii continuă! Presupusa victimă a Prințului Andrew a fost plătită pentru tăcerea ei!

Un document publicat astăzi arată că Jeffrey Epstein, miliardarul american care a coordonat timp de mulți ani o rețea de trafic de minore și care s-a sinucis în 2019, a plătit-o pe Virginia Giuffre ca să-l scape pe Prințul Andrew de acuzațiile de hărțuire sexuală.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Înțelegerea semnată de victimele care l-au dat în judecată pe Epstein, asistenta lui, Ghislaine Maxwell, și cei care au apelat la serviciile oferite de cei doi, nu-l menționează direct pe Prințul Andrew, avocații săi îl apără public și spun că Ducele de York nu poate fi pus sub acuzare

de hărțuire sexuală.

Fata agresată de Prințul Andrew ar fi primit 500.000 de dolari ca să nu vorbească

Presupusa victimă a Prințului Andrew a fost plătită pentru tăcerea ei

Prințul Andrew și presupusa sa victimă, Virginia Giuffre

[Sursa foto: Arhiva Virginiei Giuffre]

În acuzațiile lansate inițial în 2009, avocații Vrginiei Giuffre au spus că aceasta a fost ademenită într-o lume a abuzurilor sexuale în casa lui Epstein din Florida pe vremea când era încă minoră.

„Pe lângă faptul că a fost exploatată continuu pentru a satisface dorințele sexuale ale pârâtului (Epstein), (Virginia Giuffre) a fost obligată să se lase explotată sexual de cunoscuții majori ai pârâtului, inclusiv membrii ai caselor regale, politicieni, academicieni, oameni de afaceri și/sau alți cunoscuți”, au menționat avocații presupusei victime a Prințului Andrew.

Cazul inițiat nu a mers la judecată pentru că, în data de 17 noiembrie 2009, Epstein a plătit-o cu 500.000 de dolari pentru a se înțelege amiabil. Înțelegerea a fost confidențială dar a fost făcută astăzi publică deoarece are potențialul de a fi foarte importantă în cazul Prințului Andrew.

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

Citeste si: Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis! Ce s-a întâmplat cu el

Prințul Andrew ar fi agresat-o sexual pe Virginia Giuffre în repetate rânduri

Presupusa victimă a Prințului Andrew a fost plătită pentru tăcerea ei

Prințul Andrew în timpul interviului BBC din 2019

[Sursa foto: BBC]

Virginia Giuffre susține că a fost traficată de Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell, care săptămâna trecută a fost condamnată definitiv pentru racolarea și traficarea fetelor minore, abuzate de miliardarul pedofil.

Femeia l-a acuzat pe Prințul Andrew că a profitat de ea în trei perioade diferite, prima pe când avea doar 17 ani și, ultima oară, la 18 ani, pe infama insulă a lui Epstein din Caraibe, unde acesta organiza orgii cu minore și oameni influenți.

Într-un interviu acordat în 2019 celor de la BBC, Prințul Andrew a negat acuzațiile Virginiei Giuffre și a susținut că aceasta caută doar bani. De asemenea, acesta a oferit alibiuri verbale pentru momentele în care femeia a spus că a fost abuzată de membrul Casei Regale a Marii Britanii.

Echipa de avocați a prințului pretinde că deține dovezile care-l dezincriminează pe Andrew, însă a refuzat să le publice până acum, invocând prevederile Constituției Statelor Unite ale Americii și ale Articolului 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, gest controversat! Nu a vrut să primească un premiu important. Care este motivul?

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Miliardarul Jeffrey Epstein s-a sinucis! Ce s-a întâmplat cu el

Regina Elisabeta a II-a, gest controversat! Nu a vrut să primească un premiu important. Care este motivul?

Ce relație a fost între Prințesa Diana și Dodi Al-Fayed. Cei doi au murit în teribilul accident de pe 31 august 1997

8 zodii trebuie să profite de luna Octombrie. Horoscopul lunii Octombrie le aduce doar vești bune

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies